EUROTOPS 15- SETMANA 494

10 Juny, 2007 09:08
Publicat per josepro, General

Set setmanes ens ha durat la mexicana Julieta Venegas i el seu “Primer Dia” i una mes Paolo Nuntini i “Last request” , dos temes que han passat amb glòria però sense arribar a tocar CEL  del numero 1 a la nostra llista independent d’ èxits musicals.

La cosa està mes animada que en setmanes anteriors i la “penya” un impliqueu  un poc mes  dient la vostra i votant les vostres cançons a l ‘adreça electrònica de la radio  laplanaradio@sta-barbara.org  o des de aquesta mateixa pàgina on podeu deixar el vostre missatge/votació a l’apartat de comentaris.

 
Al numero 1 aguanta per segona setmana consecutiva i  per votació interior del personal entès de la ràdio la britànica i jove Natasha Bedingifield . Lo curiós del cas és que l’ àlbum homònim on es pot trobar el tema “Unwriten”  , fa mes de dos anys que es va publicar....i ara el tema ens sona ¡!!! Be ,alguna cosa deu de tenir i com aquesta és una llista independent , ningú mes que les nostres preferències i les vostres , ens marca qui o quan  ha d’ ocupar un lloc als Eurotops.

 
El primer del temes que entra a llista aquesta setmana  és el “Do you Know” del Enrique Iglesias. El tema es coneix també com “La cançó del ping pong” pel seu pingponero començament. Feia tres anys que Enrique no publicava res i ara acaba d ‘aparèixer en anglès  i també en castellà (Dimelo) aquesta àlbum i el tema de promoció que dona títol al treball.

 
La segona sugerència ens arriba des de les Illes Britàniques tot i que el grup es va batejar amb el nom  d’ un equip de futbol  Sud-africà .  Es diuen Kaiser Chiefs i el seu tema “Ruby” és el primer  senzill del seu segon àlbum  “ Yours Truly Angry Mob “  . La garantia és que del CD anterior publicat per la banda “Employment” va vendre mes de  2.000.000 de copies..

Desitjo que us agradi i............ja saps , amb el  teu compromís , amb la teua  participació ,amb la teua opinió , tu pots canviar el mon...i també aquesta llista  !!

 

Salut i consulta la llista  SETMANA 494.doc o escolta els Eurotops a La Plana Ràdio 

 

Josep Roig Cardona

Comentaris | 0 RetroenllaçOs