Miscel·lània

i algunes reflexions de l'Alfons

B&B i els Amics de les Arts

acs | 29 Setembre, 2009 09:13

Quan d'una forma distesa, l'any 2005, van participar al concurs del Sona 9, deien, amb la ironia que els caracteritza, que ells no eren artistes, que únicament eren amics de les arts.

Ningú ja no podrà discutir, després que poguem escoltar el seu últim treball "Bed & Breakfast", que es tracta del milloret que es fa actualment en música catalana.

Jo diria als seus amics Manel que comencin a fer lloc a l'escenari musical del nostre pais i així poder quedar-nos embadelits amb l'aire fresc de les seves actuacions.

Són quatre amics que gaudeixen fent música.  Fan música, de la mateixa manera que el Barça fa el 4-3-3. No seria estrany que en Guardiola aviat els incorpori a la seva agenda musical.

Els han comparat amb molta gent però, desenganyeu-vos, ells són únics. La seva és una música nova, que captiva i no et deixa indiferent.

Quan ets en un concert seu escoltes bona música, et culturitzes, et diverteixes... Tota l'estona pendent de quina serà la pròxima sorpresa: serà musical? teatral? una altra ironia culte? Quan en surts, tens la sensació de plenitud, com si haguessis vist la millor pel·lícula de l'any, amb una tonada al cervell que no para. Els euros més ben gastats de la setmana !

No són la Trinca, ni Sisa, ni Antònia Font.. Són ells mateixos.

Com diu la poc-moderna Soriguera, tampoc pertanyen a la tribu dels "teniques"; més aviat a la dels "waaales".

Són irònics, absurts, cultes, intel·ligents, frescos, teatrals... Són uns a r t i s t e s.

Qui ha escoltat el seu últim treball diu que és una "delicatessen": madur musicalment, irònic, en alguns moments; tendre, en altres.

Quan a primers de desembre tinguem a les botigues de música el B&B, espavilem-nos, no sigui que s'esgoti. 

www.elsamicsdelesarts.cat

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb