De Vilaplana al Mas de Morenet, pel Grau del Cirer

No és un camí directe, més aviat un itinerari aprofitant diferents camins. Inicialment hom transita pel Camí de les Tosques. En acabat, des d’aquest camí, s’ha recuperat una senda que, creuant el Barranc de les Tosques, s’enfila pel seu vessant esquerre. Aquest camí netejat fa cap novament al camí de les Tosques, per allà el Planet.

Tanmateix, una variant d’aqueix mateix camí, s’enfila fent marrada pel vessant cobert per un bosc ufanós d’alzines, marfulls i brucs. El camí és perdedor, doncs hi han molts viaranys de desembosc i places carboneres. El camí va a buscar el peu del cingle roig i el pas pel cingle es ja per una sendereta prou marcada. A sobre, enllaça amb el Camí de les Cingles, sota la paret del Cingle del Grau del Cirer.

Des d’aquest punt, es recorre un petit tram del camí de les Cingles com si s’anés cap a la Font del Roure. I una senda es desprén a má esquerra que s’enfila per guanyar el primer cingle blanc: és el Grau del Cirer. El camí és net, una mica transitat i està fitat. Al capdamunt, es creua una senda que va al Mas de Morenet. Cap a la dreta, hom anirà a trobar la pista i camí del Mas de Morenet.

Des del cingle roig

Des del cingle blanc

El Mas de Morenet

Quant a rafefe

Caminant per vells camins oblidats de les Muntanyes de Prades
Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *