El camí dels Quatre Molins a Gallicant

L’obertura de les pistes forestals i de desembosc té l’efecte colateral de desdibuixar els camins de bast o de ferradura d’abans. En el sector de l’alta vall del Riu de Siurana és especialment notori i efectiu. Tanmateix, la recuperació  i neteja de camins està en alça, enimg d’una superproliferació de curses competitives de muntanya. Dels Quatre Molins estant, després de remuntar breument el Siurana, des del camí de la Febró (poc abans de l’inici del Grau del Nen), es localitza l’antic camí de ferradura que comunicaven els Quatre Molins amb Gallicant. D’aquest mateix camí, en deriva un ramal que puja directe cap al Mas d’en Ribelles de Dalt, però que no he pogut resseguir encara.

El tram resseguit va des dels Quatre Molins fins al Camí dels Gorgs. El camí està del tot abandonat i no es pot passar-hi fàcilment. Queda pendent de resseguir el tram superior, que porta fins la carena que davalla de gallicant que recordo d’haver-hi passat ja fa pocs anys, però que no surt en la cartografia pioletana.

Quant a rafefe

Caminant per vells camins oblidats de les Muntanyes de Prades
Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a El camí dels Quatre Molins a Gallicant

  1. Joan Josep diu:

    Del Collet de Gallicant fins a Mas de Ribelles se pasa perfectament bé. Només arribant a la pista el camí se fa lleig de seguir. Hi vai posar alguna fita, que no sé si encara hi serà. Estem delitosos q ens expliquis la pujada directa a Mas de Ribelles, ara bé, pots esperar a que faci fred, no cal patir més de l’estrictament necessari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *