El camí de la Febró al Mas dels Frares

Aquest camí deixà de tenir sentit amb l’obertura de la carretera de la Febró. Tanmateix, aquest itinerari es pot passar amb alguna petita dificultat en el sector més proper a la Febró, que es veu que era transitat per algun ramat, tot i que actualment s’està tapant per la vegetació, fins a la carretera de la Mussara. Per sobre d’aquesta carretera, hi han molts trams totalment inaccessibles per la vegetació i el seu rastre es troba totalment desdibuixat, o no l’he sabut localitzar.

Per part d’aquest camí hi va passar una marxa de regularitat de Catalunya.

Quant a rafefe

Caminant per vells camins oblidats de les Muntanyes de Prades
Aquesta entrada s'ha publicat en General i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>