Carles Castellà guanya el XVII Premi Ciutat de Tortosa amb un recull d’etnotextos del Baix Ebre

 

Carles Castellà ha estat premiat amb el XVII Premi Ciutat de Tortosa pel treball Cultura popular, folklore i etnologia del Baix Ebre. Recull de mots, dites, creences, supersticions i etnotextos. El treball és una avanç de la seua tesi doctoral en curs sobre la parla del Baix Ebre i serà publicat per Onada Edicions.

Enhorabona!

 

DOSSIER DE PREMSA

– El filòleg Carles Castellà, XVII Premi Ciutat de Tortosa. Aguaita.cat (15 de juny de 2017).

Carles Castellà guanya el Premi Ciutat de Tortosa amb un treball sobre cultura popular al Baix Ebre. Ebredigital.cat (15 juny 2017).

Quant a locel

CEL és una associació, que naix de la iniciativa d'un grup de filòlogues i filòlegs, oberta a totes les persones i entitats interessades en la llengua i la literatura. L'àmbit d'actuació del CEL abraça les comarques centrals del Països Catalans (Montsià, Baix Ebre, Ribera d'Ebre, Terra Alta, Matarranya, Ports i Maestrat), un territori amb vincles lingüístics i culturals comuns.
Aquesta entrada ha esta publicada en premis. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.