Lingüistes pel carrer a Castelló

El passat 11 de juliol l’exposició Lingüistes pel carrer s’ha pogut veure a la Universitat Jaume I, dins del curs d’estiu “L’assaig: pensament en diàleg i models de llengua” organitzat per la Fundació Germà Colon.

El vestíbul de la Facultat de Ciències Humanes ha acollit l’exposició que s’ha presentat en els actes acadèmics de la vesprada a alumnes i ponents del curs.

Més informació: Lingüistes pel carrer, a Castelló. Universitat Jaume I. Imatgies (15/07/2017).

Quant a locel

CEL és una associació, que naix de la iniciativa d'un grup de filòlogues i filòlegs, oberta a totes les persones i entitats interessades en la llengua i la literatura. L'àmbit d'actuació del CEL abraça les comarques centrals del Països Catalans (Montsià, Baix Ebre, Ribera d'Ebre, Terra Alta, Matarranya, Ports i Maestrat), un territori amb vincles lingüístics i culturals comuns.
Aquesta entrada ha esta publicada en exposicions, LxC. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.