II Jornada de Llengua i Cultura Populars Valencianes

Divendres 19 de febrer se celebra la II Jornada de Llengua i Cultura Populars Valencianes, dedicada aquest any als Jocsi esports tradicionals i organitzada per l’Acadèmia Valenciana de la Llengua i l’Ajuntament de València.

Més informació i inscripcions: AVL

 

 

 

Quant a locel

CEL és una associació, que naix de la iniciativa d'un grup de filòlogues i filòlegs, oberta a totes les persones i entitats interessades en la llengua i la literatura. L'àmbit d'actuació del CEL abraça les comarques centrals del Països Catalans (Montsià, Baix Ebre, Ribera d'Ebre, Terra Alta, Matarranya, Ports i Maestrat), un territori amb vincles lingüístics i culturals comuns.
Aquesta entrada ha esta publicada en xarrades. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.