16.02.09

Una vegada més, les entitats rierenques demostren les ganes d’organitzar activitats i l’equip de govern se’n queda al marge

Publicat a General | 17:35

Aquest cap de setmana, l’equip de govern ha tornat a demostrar-nos quina és la seva idea de poble. Ni la regidora de cultura, ni la de joventut, ni cap representant de l’equip de govern van fet acte de presència a la presentació de la cuca de l’esplai Campiquipugui. Ni tant sols ningú de la brigada per tallar el trànsit tal i com s’havia sol·licitat. No és el fet en sí, sinó el que representa. Els joves del municipi, estant impulsant propostes que com va quedar clar dissabte, són una bona eina de cohesió social. La cuca, els timbalers de Santa Creu i els grallers dels gegants manotes són un bon exemple que el moviment associatiu del nostre poble, més enllà de la política, està ben viu. I aquestes ganes de realitzar nous projectes cal que tinguin el suport i el reconeixement necessari per part dels nostres representants municipals.

 

L’equip de govern no és una associació, on els seus membres només fan acte de presència als actes que ells organitzen. En aquest any i mig de legislatura ha ben quedat clar, que si l’Ajuntament no organitza un acte, se’n desvincula. La tasca dels membres de l’equip de govern va més enllà de servir xocolata o pa amb tomàquet. No diem que no ho puguin fer, però és molt més important estar a la majoria d’actes, donant suport i recolzament a totes les iniciatives que es duent a terme per les diferents entitats i associacions del municipi. Curiosament, va ser la pròpia regidora de cultura que durant la reunió del 29 de desembre amb les entitats, ens va recriminar el fet que durant la festa major de 2008, la gent marxés després del concert de gralles i no ens quedéssim a les sardanes. És paradoxal que la regidora ens demani a la gent que ens quedem als actes i ella, i la resta de l’equip de govern no apareguin en activitats com la de dissabte.

 

L’Ajuntament ens representa a tots i totes. S’han de deixar de banda les qüestions polítiques i els temes personals i donar suport a totes les iniciatives que s’organitzin des de les entitats i associacions del nostre municipi.

Comparteix: