28.05.08

El Govern accepta els terrenys per a la construcció del CEIP de La Riera de Gaià

Publicat a General | 15:55

Dins dels acords de govern de la Generalitat de Catalunya de dimarts 27 de maig de 2008, es recull l'acceptació del solar per a la construcció del nou CEIP de La Riera de Gaià:

"El Govern ha aprovat aquest matí l'acceptació de dos solars per a la construcció de centres d'educació infantil i primària. El primer solar es destinarà a la construcció del nou edifici del CEIP Comtes de la Cambra de Les Masies de Voltregà. La nova construcció substituirà les instal·lacions actuals, i comptarà amb una superfície de 2.320 metres quadrats. Es tracta d'un centre d'una línia. Pel que fa a l'actuació a la Riera de Gaia, el solar també es destinarà a la construcció del CEIP del municipi, que comptarà amb una línia (dues aules per curs) a educació infantil i una línia a l'educació primària. També es construirà el menjador amb una capacitat per a un centre de dues línies. La nova construcció, de 2.670 metres quadrats, substituirà les instal·lacions actuals."

Ara el dubte és qui es farà responsable de la urbanització d'aquest pla parcial on es troba el terreny. Tenim seriosos dubtes que el propietari de la resta de terrenys, vulgui ara, posar-se en projectes de contrucció. Així doncs, qui assumirà les despesses de la urbanització, que inclou portar els serveis bàsics?

Comparteix: