Dimecres, Novembre 15, 2006

La TINETàgora

undefined

Bloc bona nit !!!

Ahir vaig assistir a la “La TINETàgora” dins del actes de “La Tardor Literària”, aquest any estava dedicada al “Podcasting” aquest nou format revolucionari que permet editar veu, so, i que tothom pot penjar a la xarxa i explicar el que vulgui, com si es tractes d’una emissora de radio particular, fer pods poètics, donar classes, explicar la seva vida i també alguna bestiesa com la mostra que he provat de fer cuita corrents:


Subscribe Free
Add to my Page

La xerrada va anar a càrrec de José Antonio Gelado, l'impulsor i pioner del podcast a Espanya, i Ana Romero, creadora de www.podcatala.org i comissària d'activitats relacionades amb la literatura, el podcast i les noves tecnologies al Festival Internacional Kosmopolis. La sessió va estar moderada per Txus Garcia, coordinadora de La Pell del Llavi i del Primer Concurs de Podcasts Poeticoartístics.

També en el transcurs del acte es va donar a conèixer el veredicte del premi de narrativa curta per Internet Tinet 2006, i va resultar guanyador el relat "Sopa instantània", de Dora Farnós i Rovira.

El jurat del premi estava integrat per Andreu Carranza, Àngel-Octavi Brunet, Adam Manyé, Rosa Pagès, Josep Ballester i Enric Brull com a secretari. En total, es van presentar 218 treballs. A més del conte guanyador, el jurat va decidir seleccionar els següents treballs, que seran publicats per Cossetània Edicions

“Solidaritat activa”, de Ramon Herrero Belda
“Mama Gum”, de Jordi Boladeras Sancho

“Jèssica Superstar”, de Júlia Costa i Coderch

“Publiventura a la Feliciutat”, d’Adelaida Frías Borràs
“El primer cop”, de Diana Roig Núñez
“Lluny del sorral”, de Marta Mora Francitorra
“Des del balcó”, d’Imma Cisa Mercadé
“El joc del vent”, de Montserrat Gil i Casals
“Desnaixement”, de Josefa Bellver Guardiola
“El malson”, de Francisco Rojas Herrera
“La bossa”, de Clara Prat Roig

Felicitats Júlia ¡!! No saps l’alegria que vaig tenir quan vaig sentir el teu nom.