COSIDORES D' ANIMS

27 Febrer, 2008 15:33
Publicat per josepro, General

Avui no parlarem de cap Bloc...en tot cas recomanar-vos el de l'emissora que suscriu , on fem extensiu el nostre treball informatiu: ja sabeu ,cada dia lo que podeu escoltar als Butlletins horaris d’ informació ebrenca , o traslladem al Bloc de La Plana Ràdio per a que , independentment on un es trobi pot llegir...i escoltar les noticies mes recents de les comarques de l’ Ebre.
 
Es una feina extra que ens hem proposat cada dia. Una feina que un de vegades es pregunta si realment val la pena...vull dir allò de si , proporcionalment l’ esforç, el temps que hi dediquem  te una repercussió merescuda.
La veritat es que hi ha dies que, sincerament, us he de dir que no. El comptador de lectures que es fan no reflectís el temps que hi dediquem, tan la meua companyia Tere com jo mateix Josep.
 
Pot ser la fada de les Casualitats ,en aquests moments baixos , fa que arribi una carta com la que vaig rebre ahir la tarda de les Cosidores de Deltebre que et va remuntar la moral i l’ ànim.
No , elles no llegeixen el nostre bloc...Vaga, crec que no , però si que ens demostren ,de tant en tant , cada cop que ens escriuen amb el mètode tradicional: la carta postal, que son unes fidels seguidors d’ aquesta emissora i entre afalacs immerescuts i piropos que em fan ruboritzar i mirar a l ‘espill ( trobeu que tinc algun paregut amb Paul McCartney) ??, llegeixo entre línies quelcom mes important per a nosaltres....la prova de la seua fidelitat , coneixen , nomenant i comentant la majoria de programes que posem en antena...fins i tot els nocturns i els “difertis” en cap de setmana.
 
Això, aquest prova de  fidelitat, tot i viure a un poble a mes de 20 kms del nostre, tot i tenir al seu , una fantàstica emissora germana, elles  , les nostres cosidores de Deltebre ens injecten una dosi de moral per superar aquests ,avui confessats , moments de baixa moral.
 
Si, perque la seua carta ens fa pensar , creure , que a l’ igual que elles  o fan  mostrant-ho en un paper i 10 de les nostre oients, pràcticament cada dia , amb les seues trucades al telèfon, la resta, tots els altres , també esteu aquí , pot ser d’ una manera mes anònima, però donant sentit a l ‘esforç que cada dia intentem transmetre a la nostra feina de cada dia: fabricar companyia , destil·lant  compromís, per aconseguir l ‘elixir de l’ ànim per seguir endavant. Gràcies


Comentaris | 0 RetroenllaçOs
 

BUTLLETINS INFORMATIUS 27-02 -08

27 Febrer, 2008 07:27
Publicat per josepro, Al dia Terres Ebre

"AL DIA ,TERRES DE L ‘EBRE"  

La Plana Ràdio-1006-FM
********************************************************************* 
 
Titulars  27 de  Febrer 2008
 
Vot de confiança dels socialistes planers a l’ equip de govern de CiU
 
ERC proposa denunciar Canal 9 per la “propaganda” transvassita
 
Comencen les gestions per a la  possible fusió entre Arrossaires del Delta de l’Ebre i la Cambra Arrossera del Montsià 

15 Colles de Grallers a la  XIII Trobada de Jesús

Reunió de la  Comissió de Seguiment del Pla Estratègic de Turisme de les Terres de l’Ebre.

Tres Tombs a Deltebre

Presentació de la nova promoció de vins DO Terra Alta: El celler de les Terres de l’Ebre

La secretaria de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania inaugura a Amposta la mostra "El Moviment en imatges"

El Baix Ebre atén mes de 400 reclamacions de consumidors durant l’any 2007

El PSC és 'l'única garantia que el transvasament de l'Ebre continuï al calaix, segons Chacón 

Primer paquet d'actuacions del PIPDE, per valor d'uns 10 MEUR

Sánchez Llibre reconeix que CiU es va equivocar amb el transvasament i defensa ara solucions contra la regressió del Delta

El Ple de la Sénia aprova per majoria el rebuig al nou emplaçament de la planta terrestre del projecte Castor

La Policia Local de Tortosa imputa dos menors per haver provocat un incendi en una casa on dormien dos avis als Reguers

Escolta INFORMATIU EMUTE  Dimarts 26 Febrer 2008 (Segueix)

Comentaris | 0 RetroenllaçOs