BUTLLETINS INFORMATIUS 08-02 -08

08 Febrer, 2008 07:24
Publicat per josepro, Al dia Terres Ebre

"AL DIA ,TERRES DE L ‘EBRE"

08 Febrer 2008

La Plana Ràdio-1006-FM

 *******************************
 
AQUI PODEU ESCOLTAR INFORMATIU EMUTE 07 FEBRER 2008
 
SmileSmileSmileSmileSmileSmileWink
Titulars
1.-L’Associació de Mestresses de Casa “Dones Planers” ha organitzat  per al proper  diumenge la celebració de la festivitat de Santa Àgata
2.-Francesc Reverter deixa la presidència de la Cambra Arrossera d’ Amposta
3.-L' Aldea celebra enguany el seu 25é Aniversari
4.-El conseller d’Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, presentarà avui a Benifallet els resultats d’un estudi sobre el perfil de la demanda turística a les Terres de l’Ebre
5.-Continua la celebració del Carnestoltes a Deltebre 
6.-Les obres per a la descontaminació del pantà de Flix començaran el mes d'abril
7.-LES COMARQUES DE L’EBRE EXPOSEN ELS SEUS OBJECTIUS DE CARA AL Xè CONGRÉS DE LA UNIÓ DE PAGESOS
8.-Entrant al mes de febrer, el Grup Joventut de Santa Bàrbara ,  començà a dur a terme les activitats programades per aquest 2008 i que es poden trobar al programa Aguaita.             
9.-El ple de l'Ajuntament de Deltebre ha acordat, per unanimitat de tots els grups polítics municipals (ERC i PSC, a l'equip de govern, així com CiU, PP i EBIN, a l'oposició), deixar sense efecte l'aprovació inicial del nou Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM) arran les irregularitats detectades en la seva elaboració per part de l'equip redactor de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).
10.-La Comissió d'Urbanisme de les Terres de l'Ebre (CUTE) ha donat llum verd al Pla Parcial Porta Nord de Sant Carles de la Ràpita on està previst la construcció de 650 habitatges.
11.-L'Ajuntament de Rasquera ha tret a licitació les obres de la primera fase del nou centre cultural polivalent amb un pressupost de 428.353,92 euros.
12.-L'Ajuntament de Tortosa i el Camp d'Aprenentatge de l'Ebre i el Centre de Recursos Pedagògics del Departament d’Educació organitzen una nova edició del programa educatiu 'Descobreix la teva ciutat' adreçat als alumnes de la ciutat i pedanies, Tivenys i Alfara, des de l'educació infantil fins a 4art d'ESO.
13.-Una línia elèctrica precària causa un incendi en un pis a Móra d'Ebre

 
 (Segueix)

Comentaris | 0 RetroenllaçOs