MANIFESTACIÓ PER LA DIGNITAT

16 Febrer, 2008 18:55
Publicat per josepro, General

 

L’ slogan “Per la dignitat de les Terres de l’ Ebre” és  el que ha aixoplugat  la manifestació que aquest mati ha tingut lloc a Amposta.
L’ ACN valora en unes 600 les persones que hi ha participat,tal com llegireu un poc mes avall. Personalment estic d’ acord en la xifra ,al menys al principi de la marxa.
Després,  al passar pel centre de la capital montsianeca s’ han sumat pot ser  mig miler mes de persones.
No sé...en això dels números , sempre hi ha discrepàncies segons els interessos o les parts.
Lo que si que destacaria és que ,independentment de la connotació política que en part pugi emanar de la protesta , lo cert es que l ‘argument de “dignitat ebrenca” crec que hauria d’ haver aplegat mes manifestants. Un miler de persones son poques veus per reclamar-la. Després no ens podem queixar de que ens vagi com ens va.
És curiós . No he vist cap polític...be , pot ser algun ,però molt , molt poquets dels que fa no massa encapçalaven manifestacions per defensar el riu com a part intrínseca del territori. Si que n’he vist dels que en aquella lluita es quedaven a casa.
Decebedor...pot ser tenim lo que ens mereixem.
Llegiu la crònica de l’ ACN , mireu les fotos i us espero a la propera...un dels dirigents de la manifestació ha dit que en hi haurà mes.

 “Unes 600 persones s'han manifestat aquest dissabte a Amposta com a protesta per les polítiques mediambientals del Govern que limiten o impedeixen 'tradicions' de les Terres de l'Ebre com els correbous o la caça en barraca. La mobilització s'ha celebrat per defensar la 'dignitat de les Terres de l'Ebre', com assenyalava la pancarta principal, i acabar amb la 'discriminació' que han assegurat que pateix el territori. La desena d'entitats que han donat suport a la protesta han demanat 'respecte' al Departament de Medi Ambient i 'als grups radicals (també coneguts com ecologistes)'. Els manifestants també han reclamat més veu per als polítics locals, als quals consideren que no se'ls té prou en consideració a Barcelona.”

5 Comentaris | 0 RetroenllaçOs