Enquesta per conèixer les preferències de les sòcies i els socis de l’Associació

Durant aquests dies totes les persones sòcies del Casal Capçanenc rebreu a casa vostra la documentació següent, segons es va explicar en la darrera assemblea de l’Associació:

1. Una fitxa de soci/sòcia amb les vostres dades perquè corregiu aquelles que no siguin correctes i hi afegiu les que faltin. Això ens permetrà agilitar i fer més fàcils totes les gestions de l’Associació relatives a les persones associades.

2. Un document perquè domicilieu en el compte que trieu el pagament de les quotes de l’Associació. Això farà més fàcil per a nosaltres i també per a vosaltres els pagaments. També podeu descarregar-vos el document en aquest enllaç: DomiciliacioBancaria

3. Una enquesta perquè ens expliqueu quines són les activitats que us agradaria que organitzés el Casal i també perquè ens digueu si estarieu dispossats a col·laborar en les activitats que organitza l’Associació. Necessitem saber la nostra opinió per saber qué és el que espereu de l’Associació. Això ens ajudarà per intentar cobrir les vostres espectatives. Trobareu el document de l’enquesta en aquest enllaç: QuestionariParticipacio

Tant la fitxa com l’enquesta i el document de participació podeu dipositar-los en les bústies que trobareu al Casal i a l’Ajuntament. També hi podeu dipositar en aquestes bústies els vostres suggeriments.

Moltes gràcies pel vostre interès. Esperem la vostra col·laboració!

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.