Editorial

Estimades sòcies i estimats socis,

Fa unes setmanes va haver un canvi en la Junta Directiva del nostre Casal. Les persones que formem la Junta pensem que perquè el Casal tingui projecció de futur ha de tenir una junta directiva formada per una majoria de gent jove. Perquè gent jove? Per diverses raons, se m’acut a mi. Però segur que a tu, que llegeixes aquestes ratlles, se te n’acudeixen moltes més. Com ara, perquè tingui més projecció en el futur pròxim, per exemple perquè el jovent té més idees, o perquè té més empenta, o perquè està més al dia… I així moltes altres raons.

Però anem a allò que ens interessa. Aquestes ratlles són per presentar-nos i per presentar el nostre bloc, que ens ha de servir de lligam entre la Junta i totes les persones associades, siguin on siguin, i sobre tot per demanar la vostra opinió i els vostres suggeriments, ja que el Casal és una associació, i cadascú de nosaltres té una “veu” que ha de ser escoltada.

En aquest primer contacte us vull comentar que de moment tenim dos temes molt urgents: el primer és la signatura del contracte de lloguer del bar, i el segon, les futures obres de reforma de l’edifici del Casal, que es podran fer arran de l’herència que la Junta Distribuïdora d’Herències de la Generalitat ha adjudicat a l’Associació. Volem dues coses: la primera, que aquestes gestions, i totes les altres que vindran, siguin transparents. La segona cosa, que totes les persones associades estigueu informades al més aviat possible de tot el que es fa. Però aquest dos primers temes tan urgents són només els dos primers arbres, i no ens han de tapar un bosc de projectes que poden venir.

Us animem a què participeu en la  VOSTRA ASSOCIACIÓ i, alhora, que li doneu vida a aquest bloc.

I esperem que ens acompanyeu en aquest camí que tot just comencem amb molta il·lusió i que, entre totes i tots, fem un Casal com Capçanes es mereix.

Una abraçada.

Paco Mateo

Capçanes, Nadal de 2011

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *