UN PASSEIG PEL BLOC, a 100 dies d’haver nascut!!

Sí amics, han passant 100 dies des l’impuls “conduit” d’en pAU i Cesca, per expressar, compartir LLUM.

Al “ser” lluernetes!!! ♥♥ !?!?!

Començem pel SABER-NAVEGAR, fen referencia al cant de la Sibil·la, figura mitologia que canta les profecies del món, desprès pugem a LA TORRE DE BABEL, des d’on “nosaltres”percebem un paisatge ben diferent al que ens havien explicat…..

Descobrim LA SAVIESA DELS CONTES. Ens quedem enamorats de la METGESSA LANCTÔT exercent des de l’ànima. Proclamem que EL MON MILLOR JA EXISTEIX i en mostrem probes, i a la  seva “població” ens remetem.

Ens emocionem de veure COS I ANIMA, ESTRATEGUES per defensar la nostra salut, lo qual ens inspira de fer-li un power point: ANATOMIA . Ens meravella veure’ns com EL QUARS, UN ÉSSER DE LLUM.

És fantàstic “sentir” com LES PARAULES ET PARLEN, PARAULES AMIGUES.

Varem identificar que UNA SENSACIÓ ES LA QUE ET FA DUBTAR. I com n’és de SOSPITÒS per un “descregut”, l’exaltació de l’amor, la pau i la felicitat……sense motivació externa(?).

Es un goig veure els MESTRES DE LA IMAGINACIÓ EN ACCIÓ. En el nou paradigma el DEMANAR.-AGRAIR, deix de serl TANDEM-TABÚ. Així com també la nova mirada del nou paradigma ÉS la PERSPECTIVA.

……NOVA ERA D’IL·LUMINATS I IL·LUMINADORS.

La clau de l’èxit sens dubte LA RELACIÓ….. la part amb el tot i del tot amb la part!!! Així què, viva la vida, VIVA EL PERICARDIO, guardià sagrat del tresor. Estimada ciencia, gnosis vital LA GEOMETRIA SAGRADA.

Evidenciem el poder de la creença, ELLA ENS HI HA POSAT I ELLA ENS HI TREURÀ, el científic Bruce Lipton ho demostra, i l’humorista Allen Dave també.

Hem estat testimonis del QUE SIGNIFICA SER CREADORS, els documentals adjunts ho mostren fantàsticament. Tots accedirem a la màgia, ja què SEMPRE HA ESTAT A POSTERIORI.

Hem après que el moviment pèndular es precis per trobar l’equilibri, CON-CIÈNCIA, CIÈNCIA CON…

Som portadors d’una meravellosa ESCALA per accedir al punt més alt. El silenci ens acompanyarà PER DISFRUTAR CONVERSANT i, Quan les forçes flaquegen DEIX LES REGNES.

CON-FABULANT AMB SHAKESPEARE, varem admirar tans i tans personatges, i el més impactant, que l’OBRA de teatre precisa de tots ELLS.

PASSEJANT entre la natura, ens guarim. Certament PROVOQUES LA GUERRA PER AFERRAR-TE A LA VIDA. Anem alerta amb ELS VAMPIRS.

Sabem, que DE VEGADES SEMBLA INJUST.

A l’EGO LI AGRADEN LES “FLORETES”…ansia l’esperit. L’emanació de llum per la compressió interna és EL QUE LA “RE-LIGIÓ” NO VA “SABER” EXPLICAR-NOS, ho explica el científic Greg Braden.

El veritable valor de LA INVENTIVA I L’ENGINY està d’on brota. Entre les ones fm, trobem BONA INFORMACIÓ. Sabem del perjudici de la por, però QUIEN DIJO MIEDO ?. PER QUÈ DE VEGADES ASSALTA L’ESGLAI ?.

TOT VA COMENÇAR AMB UN GUIÓ !!! MA-TEMATICA PURA!! i varem trobar tantes histories, tanta llum, matemàtica, geometria GUAU!!!! aliment per l’anima més exigent.

Desprès de tot el succeït  sabem el veritable significat de PREVENCIÓ, com també de la més antiga pregaria CREIXEU I MULTIPLIQUE-VOS.

Coincidim en què LA TRAICIÓ és un sentiment difícil de transmutar. Veiem clarament l’arrogància dels homes i ens preguntem: AMOS DE QUÈ?….I….PER QUÈ?. Ens percatem que ELS MIRALLS NO SE’LS HA POGUT ENGANYAR MAI. i tan mateix hem de dir de la raça humana: DEU N’HI DO!!,

HOOPONOPONO, la força interna, la llum emanada de la ALINEACIÓ que desplega la SANACIÓ. 100% DE RESPONSABILITAT.

….Eckthar Tolle, Jim Carrety, Mario Moreno “Cantinflas”, Lenny Kravitz, entre molts i molts altres NO PODEN PARAR DE “PRO-CLAMAR”!!

RECONECTAT AMB LA NATURA I SENT EL BATEC, this is the way!!!

INDIGNATS, INDIGNES, dos tipus de persones, dos tipus d’actituds.  L’AUTOBIOGRAFIA D’EN Tolstoy ens ho demostra..

El més valuós dels sentiments : SOLO-SOLEDAD-SOLITUD O SENZILLAMENT SÔL-SOLEZA. Hem sofert i superat…..LA VISIÓ TELEDIRIGIDA, UAI!!!

TRES MENTIDES,  en el des-propòsit més abominable de la historia. I per acabar aquest extra-ordinari passeig amb qui millor, que amb DANTE, ….DONDE SINO?, amb ell ens submergim en les més tèrboles AIGÜES i arribem al llac mes dolç i clar in-imaginable.

Hem passejant una a una per totes les entrades del bloc, lligant-ho en una entranyable i emotiva narració, que expandeix el nostre cor.

En aquests 100 dies hem creat ESPAIS per frases polèmiques, per imaginar, per dissenyar, per in-timar, per l’HUmor i l’amor, per la lectura, per la ment, per parlar-ne, per sanar-nos, per les ocurrències d’en pAU, pels powers points de la Cesca i per videos, documentals i pelicules.

També hem posat 16 POST-ITS per no perdre la “memòria”, 16 VISIONS per no perdre tampoc” l’òptica”.

I la ultima iniciativa ha estat fer la CONSULTA i TALLERS GRATUÏTS …..avalats pel “ministeri de l’interior”, sobre la temàtica : DISSENY D’INTERIORS, TÈCNICA DE LA PERSPECTIVA I CONCEPTES “BÀSICS DE QUÍMICA “VITAL

Desprès d’aquests meravellosos 100 dies només podem donar GRÀCIES, no 100 sinó infinites!!!

Essent NO-RES, em pogut SER!!!.

Això es per nosaltres la felicitat.

IN-HALAR LLUM I EX-HALAR EGO……..aquesta respiració provoca moviment.

…AIXÍ ENS CONVERTIM EN ESSERS DE LLUM, AIXÍ ANEM TRANSMUTAN L’ÀNIMA HUMANA EN DIVÍNA.

AIXÍ ES COM ENTREM EN LA SUCCIONADORA COHERENCIA, VERTIGINOSA ESPIRAL que transporta AMOR de baix a dalt.

Voldràs respirar LLUM!!!! menjar, olorar, parlar, escoltar, intercanviar LLUM i el més magic i fascinant de tot, et convertiràs en un TRANSFORMADOR de LLUM.SÍ, SÍ!!! ni més ni menys UNA DINAMO, “un imàn SOLIDARI a l’EIX de gir i una bobina estàtica” aquest és l’ARTilugi.

Necessita del MOVIMENT, de l’ESFORÇ, de la connexió i sincronització de la  rodeta petita de l’insignificant “instrument” a…..la GRAN RODA que composa el màgic vehicle que PORTA al destí.

Sí, aquest es la gran descoberta, essent RES podem SER, i només SENT CONSCIENTS del procès, podrem viure LA PLENITUD.

Confirmat doncs, TOT és U i U és TOT.    !!

una abraçada i graaaaaaaaaaaaaaaacies!!!!!!

En pAU i Cesca. 7-9-11

Aquesta entrada ha esta publicada en BENVINGUDA. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *