….con-fabulant amb William Shakespeare

Varem comença molt espirituals i varem acabar amb sexe !!!! Deu ser la manera de fer-ho amb un anglosaxó ?

E-vident-ment, els deu (10) manaments de DEU són les PROVES a superar!!!!  Dins cada U de nosaltres es colocà “la llavor”, el PODER i el DISCERNIMENT…

Així doncs, amb les “taules” a la MA, donarem “oportunitat”a la llavor de creixe.

….com va dir St.Buenaventura al 1229:

” El Decálogo contiene una expresión privilegiada de la ‘ley natural’ Aunque accesibles a la sola razón, los preceptos del Decálogo han sido revelados. Para alcanzar un conocimiento completo y cierto de las exigencias de la ley natural, la humanidad pecadora necesitaba esta revelación:

“En el estado de pecado, una explicación plena de los mandamientos del Decálogo resultó necesaria a causa del oscurecimiento de la luz de la razón y de la desviación de la voluntad. (S. Buenaventura, sent. 4, 37, 1, 3). ……….

…..i amb aquesta avispada “apreciació” varem començar a con-fabular amb William, !!

M’explica com a l’escenari desapareixen els personatges,  la tramoia, el públic …..i QUEDEN “només” les lliçons!!!

Lliçons apreses en el món real per “interpretar-les”en eñ món il·lusori.

Lliçons apreses en el món il·lusori per interpretar-les al món real, una DANSA, una ESPIRAL, la VIDA (DNA).

PER QUÈ DONCS ENS AFERREM TAN AL “PERSONANTGE”? El personantge en la familia, en el treball, en la societat…….

Tot són papers, es tracta d’aprendre “la lliço”!!

…com més lliçons mes evolució i és precisament, la evolució, el què ens farà HUMANS, com ja predeia en St.Buenaventura fa uns quants segles!!!!

La nostra feina és INTEGRAR, fer una CREACIÓ, moldejar-nos a través de les interpretacions.

La por de l’actor, la inseguretat, la ignorància provoca l’aferrament al personatge.

El CO-NEIXEMENT (naixement amb..) li permet estimar amb intensitat cada obra que se li presenti.

Havent parlat una bona estona del tema dels PAPERS i PERSONATGES!!!M’explica com fa la “RE-CREACIÓ” en l’escenari.

Em diu que focalitza l’INCITADOR, l’IMPULS PRIMER, que provoca l’acció. Coincidim en què, una FORÇA ATRACTORA/SUCCIONADORA provoca el moviment, el tornado d’emocions!!

Aquesta força es la carencia/la necessitat/la dosha pels hindús…

L’instint sap com SUPLIR la carencia, esta programat per fer-ho.

El Cor però necessita de la consciencia dels nostres actes sino irremediablement patirà molt….

HAMLET!!! savi personantge de Shakespeare, així ho  manifestava:

  • “SER O NO SER, ESA ES LA CUESTIÓN:

Si es más noble para el alma soportar las flechas y pedradas de la áspera Fortuna o armarse contra un mar de adversidades y darles fin en el encuentro.

Morir: dormir, nada más. Y si durmiendo terminaran las angustias y los mil ataques naturales herencia de la carne, sería una conclusión seriamente deseable. Morir, dormir: dormir, tal vez soñar.

Sí, ese es el estorbo; pues qué podríamos soñar en nuestro sueño eterno ya libres del agobio terrenal, es una consideración que frena el juicio y da tan larga vida a la desgracia. Pues, ¿quién soportaría los azotes e injurias de este mundo, el desmán del tirano, la afrenta del soberbio, las penas del amor menospreciado, la tardanza de la ley, la arrogancia del cargo, los insultos que sufre la paciencia, pudiendo cerrar cuentas uno mismo con un simple puñal? ¿Quién lleva esas cargas, gimiendo y sudando bajo el peso de esta vida, si no es porque el temor al más allá, la tierra inexplorada de cuyas fronteras ningún viajero vuelve, detiene los sentidos y nos hace soportar los males que tenemos antes que huir hacia otros que ignoramos?……….”

Fixeu-vos amb l’extensa OBRA d’En William i adonem-nos de l’extensisima saviesa adquirida,  RIQUESA de VIDA.

Gracies William per no deturar la font que brollava contínuament del teu COR i que ARA bevem tots.

A traves de les “obres” ens coneixeran!! així com a través de les “obres ens donem a conèixer!!!!  va dir Jesucrist. Tenim  doncs, tragèdies, comedies, drames, historia, poesia, sonets………en definitiva el DIBUIX d’un CAMÍ, una EVOLUCIÓ, una ASCENSIÓ!

Arribats en aquest punt de la conversa, va sorgir el TEMA!!!! L’AMOR.

L’AMOR, té tantes definicions com “ànimes” hi ha al món!! així ho constaten els relats d’en Shakespeare. Energia “creadora” que l’utilitzem per TOT!!! i no!!! és energia per crear cap a l’AMOR, no cap a la FORÇA.
En William diu que els essers atormentats, utilitzem aquesta potent energia per “batallar” amb la vida…i sorgeixen així les tragedies, vet aquí!
L’AMOR és l’energia que va CREAR a l’home i la dona….i que permetrá unir aquests dos ASPECTES per fer un ESSER INTEGRE!!!
La NATURA és la MESTRA, la que ens ensenya COM!!!
Les pedres precioses arriben a INTEGRAR en una peça unica, “facetes/aspectes” amb la GEO-metria sagrada”, que li permet emetré LLUM, BELLESA.

Així  CONSTATEM, que la lluita entre UNS i ALTRES, és la nostra PROPIA lluita, la destrucció d’UN o l’ALTRE és la destrucció d’una part de nosaltres…..

Per tan el SENTIT de la VIDA desapareix .. (És per això que sempre busquem “el sentit de la vida” !!!)

EL COMENTARI que se’ns va acudir en aquell moment de la conversa fou:

Varem confondra el concepte ENERGIA-CREADORA, per FORÇA i també ho varem fer amb ENERGIA-SEXUAL” !!!

Són ENERGIES DIVINES, no FORÇES HUMANES. Sí! que són energies molt potents,  pero destinades a FER una OBRA D’ART, ÚNICA.

UN DIA, el nostre DIA, es farà la LLUM i com diu En pAU i Cesca a Post-its : Tus OJOS verán LUZ en el exterior si han visto la LUZ interior

Doncs aquell dia sentirem PLAER SEXUAL, bé no confonguem de nou CONCEPTES, plaer és, sentir una satisfacció-extasíant que omple el COR, el COS i ……….SEXUAL és refereix a la fusió de SEXES diferenciats, IDENTITATS que es troben en un procès FÍSIC per fer sorgir la QUÍMICA d’un nou ESSER, d’una nova LLUM.

Aquesta QUÍMICA s’ha de produir PRIMER dins TEU, llavors SÍ, que sabràs que SIGNIFICA: ENERGIA, AMOR I SEXUAL.

Serà quan el “caballer” conquereixi a la “princesa”,  empresonada pel “drac” que podràs sortir a la conquesta del món!!!.

Una de les obres d’En William, “Romeo i Julieta”, escenifica aquesta AVENTURA INTERIOR, i les visicituds que comporta.

L’entrada d’aquest bloc : Anatomia, cos i ànima, plasma com  tot esta preparat per tal “aventura”

Sí no sento l’extasi amb MI mateixa, no el sentiré amb ningú altre. Sí no soc integre dins meu, no podré ser-ho amb ningú altre, es per això que hem de suplir les carencies dins nostre sino volem sotmetre ni ser sotmesos per ALTRES.

Una vegada aclarit el que significa AMOR, HOME, DONA, MASCULÍ, FEMENÍ, ENERGIA, SEXUAL, INTEGRE, IDENTITAT, DIFERENCIADA, QUÍMICA, FÍSICA, CARENCIA, ATRACCIÓ…….podem fer front a aquesta NOVA ERA, sent U integre, DOS en com-unió, TRES en una mateixa fusió i QUATRE, la TETRADA que encabeix GEO-mètrica-ment el ser COMPLERT,  MASCULÍ+FEMENÍ…..!!!!

I ara que tot esta més CLAR, les persones que en aquesta nova ERA, decideixin SEPARAR-SE……… siguin parelles, pares i fills, amics, companys de feina, separar-se del seu país!!!!

Just do it!!! no es tracta d’un trencament, d’una separació ÀNIMICA, doncs es “impossible” SEPARAR ni un atom d’aquest uni-vers, no esta a la nostra MA, i és absurd intentar-ho.

Serenament prenguem distància, veurem on no em d’anar, si volem un procès pacific i exitòs.

Busquem espai dins nostre i completem el sagrat procès D’INTEGRACIÓ.

El CONFLICTE només estará en la ment, i en el muntatge social. Ni en la millor de les intencions, sino hi ha CONEIXEMENT CONSCIENT, només t’ha llunyaràn de la TEVA  VERITAT !!

En aquesta DURA i TRASCENDENT DECISSIÓ,  s’hi troba implicada la teva ESÈNCIA.

Confia en ELLA, no entreguis ni un gram del teu PODER a NINGÚ, es la teva lliço, el teu creixement, la teva salvació.

….I encara que estiguis inicialment adormit, espantat, desorientat, aclaparat pels esdeveniments, quan vegis la “espurna de llum”, segueix-la, VE  PER  TU!!!! deix el conflicte!! no es REAL, elevat amb la LLUM et portarà a l’ESPAI necessari pel PROCÈS.

En pAU i Cesca.

Aquesta entrada ha esta publicada en EspAI per parlar-NE. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *