…CREIXEU I MULTIPLIQUEU-VOS!!!!

Responent a una de les companyes del “cercle de dones”  m’adono del que va voler dir Jesús, amb : “Aneu creixeu i multipliqueu-vos….” (Genesí-capitol 1er. : genesi per si vols fer memòria  !!

Exclamo!! Jesús, ja se,  a que et refereries amb el que vas dir al genesis, diguem, sinó,  per què m’han vingut aquests pensaments, aquestes paraules:

gracies per la bona rebuda de les meves “inspiracions”, ( adjunt, escrit enviat al ” cercle “)  i responen a la Fatima:  jo “sento” que ens hem fragmentat per la mateixa raò que escampem al vent la “llavor” de blat, per tenir l’oportunitat de la seva vida, DE VIDA!!! EI!! i compartir unes amb les altres, uns amb els altres la satisfacció, l’alegria de SER una ESPIGA plena de llum, de saviesa i amb tot el potencial per ENGENDRÀ una altre camp!!!!! lo de les penes, dolors, pors…….si venen (?) ja els “sortejarem”, els diblarem, segur que em la capacitat divina alguna creació en farem!!!!
ens veiem al camp de blat!!! per dansar i brillar!!!! ah! i esperem que el “temps” ens acompany!!!!!, que ho farà!!!! qui no s’apuntaria a tal esdeveniment????

mireu sino les fotos 

ja veieu que hi creixen tot tipus de “floretes”, ja!ja!ja!ja! si les deixen, clar!!

Ho veieu o no, el significat de CREIXEU I MULTIPLIQUE-VOS??.

Igual ens varem perdre en algún CONCEPTE ??? Perquè si mirem com es RELACIONEN els humans……alguna cosa no s’ha entès!!

LA NATURA , SÍ QUE HO ESTA FENT BÉ!!!

Cada espiga creixent des del seu “centre” compartint espai i llum, no unes sobre les altres, ES PER AIXÒ  QUE ELLA FA GOIG DE VEURE I MOLTA COMUNITAT  HUMANA, NO!!

Els autors!!!

Aquesta entrada ha esta publicada en ...con-ver-ses amb Jesús!!. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *