….INDIGNATS I INDIGNES!

l’ÀNIMA “desperta” té l’ànim!!! et diu ANEM, et porta a l’última ESTACIÓ…….amb ELLA volaràs.

La POR en canvi, s’arrossega, s’aferra a la llum, per continuar a FOSQUES !! et porta també a l’última ESTACIÓ….amb ELLA però,  no podràs volar.

CAUSALITATS que els dos personatges de la pel·lícula adjunta, per cadascún d’ells l’ultima morada fou una ESTACIÖ  de tren. Varen partir del mateix punt, varen portar trajectòries parle-les, no pas coincidents.

Diferents qualitats de vida, sota el mateix sostre,  UN plàcida i productiva i l’ALTRA tortuosa/torturant i estèril.

HAN PASSAT 101 ANYS DE LA MORT DE TOLSTOI, EN AQUESTS TEMPS NOSTRES REVIVIM UNA “OBRA”, UNA EXPERIÈNCIA VITAL, QUE ACTUALMENT ENCARA HI ESTEM BATALLANT.

UNA PEL·LÍCULA AUTOBIOGRÀFICA ENS PERMET FER-NOS UNA IDEA D’ON ESTEM ENCASQUILLATS.  LA ULTIMA ESTACIÓN

anys d’inspiració i missatges…..un Tolstoi enmig de la foscor del seu pais, de la humanitat, va veure la SOLUCIÓ en el missatge de Jesús de Natzaret, i desprès va remetre aquesta inspiració a l’OBRA de Ghandi, el qual la posa a la practica, fins i tot li va donar un nom: SATYAGRAHA, que CASUALMENT va inspirar a l’OBRA de Martin Luther King……..i d’aquí a l’OBRA del MOVIMENT DEL 15 M.

A l’igual que l’OBRA, que la VIVÈNCIA,  el missatge de Tolstoi ha emergit de la censura aquest any passat 2010 . la traducció del seu llibre: El reino de Dios está en vosotros.

“ha sido traducido al español por Joaquín Fernández-Valdés Roig y publicado por la Editorial Kairós. En marzo de 2011 esta traducción ha obtenido una mención especial del jurado en el premio “La literatura rusa en España” por la mejor traducción de una obra de la literatura rusa al español, que concede la Fundación Borís Yeltsin.”

A VEURE SI ENS ANIMEM TOTS PLEGATS PER LA DIGNITAT!!!!

NO HI HA MÉS JA HO VEIEU, PER ANYS QUE PASSIN EL MISSATGE ES EL MATEIX.

Els autors, dignament indignats…….

Aquesta entrada ha esta publicada en EspAI FRASES POLEMIQUES. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *