AMOS DE QUÈ? I……… PER QUÈ?

Imagineu-vos un nen o millor,  un bon grup de nens que entren en una gran sala, plena de coses i objectes preciosos, amb aparells llampans i molt atrayents, les parets decorades amb pintures al fresc, lampares de vidres de colors…….TOT a la seva disposició!!

Els nens que no sabem del valor de tot allò,  no tenen coneixement de com comportar-se en aquella maravellosa sala, entren i de manera inconscient fan lo propi dels nens, comencen a manipular, tocar, obrir, diseccionar, re-decorar, trencar, re-pintar….bé!!! si heu tingut nens o si sou mestres d’escola primaria no us serà dificil imaginar els resultats.

També podiem haver triat  adolescents, adults…… pero crec que per l’experiment ens va millor la innocencia, inconsciencia d’infants,  el fet de ser un grup, es per veure com funciona l’empatia (?) en el “camp d’acció”, SÍ!!! allò de : jo també ho vull, jo ho he vist primer, l’empenta per “defensar” el botí…….enteu, no?

Doncs això es ni més ni menys el que varen/varem fer els primers habitants que entraren al planeta TERRA, a la sala meravellosa.

us deixo un documental emès al canal 33, que significativament el titularen : AMOS DEL TEMPS, i veureu per què.

VIDEO: AMOS DEL TEMPS

Despres de 50.000 anys d’inconsciencia, o millor dit “fent consciencia”, estaria bé que agafessim cada cosa, objecte, aparell….i amb molt d’amor, el recomposessim, netegessim la destrosa, arreglessim lo trencat i  entre tots els que eren, els que som,  tornessim a deixar la MARAVELLOSA SALA, GAIA i també el COS, temple de l’ànima (fractal dins el gran fractal, amb el que hem fet les mateixes malifetes….), tal com ens la varen “regalar”,  ARA ja toca, no??

el documental ens pot inspirar, com!!! ja som conscients, no? si més no, del que hem fet.

COM ELS HI DIRIEM AL GRUP DE NENS ? DONCS DE LA MATEIXA MANERA ES HO HEM DE DIR A NOSALTRES, amb la mateixa contundència i resolució.

o no buscarieu la manera de convencer als nens que RECTIFIQUESSIN LA CONDUCTA?? de fe’ls veure el que han fet, encara que ho hagin fet inconscientment.

Els autors.


Aquesta entrada ha esta publicada en EspAI per parlar-NE. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a AMOS DE QUÈ? I……… PER QUÈ?

  1. Sunny diu:

    TYVM you’ve solevd all my problems

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *