Hi ha govern en aquest país?

On és el govern d’aquest país? Ahir ja escrivia sobre la degeneració d’aquesta cosa que els mitjans n’han dit indignats. Indignes són. L’estat de dret no sap imposar-se? No es veuen legitimats per fer complir la llei? Aquesta gent creuen que l’espai públic és seu. Doncs no, l’espai públic és de tota la ciutadania. Per manifestar-se cal demanar una sèrie de permisos, organitzar una sèrie de serveis d’ordre, etc. Si la democràcia catalana no sap imposar l’ordre públic i defensar la sobirania nacional d’aquest país que resideix en el Parlament de Catalunya com a expressió de la sobirania popular implica que el govern ha de plegar. El dret democràtic implica l’ús legítim de la força, aquest dret no és només per veure’l escrit en els llibres. Qualsevol organització ha de seguir una sèrie de tràmits per a ocupar l’espai públic. Tots menys els indignats? Ja n’hi ha prou. Ja s’ha estat prou tolerant. La llei és igual per a tothom. O això em pensava. 

Quant a JOSEP MARIA

Un que passa per aquí i s'hi queda una estona, sense saber si per gaire temps. M'agrada conversar i escriure, encara que sóc conscient que mai no guanyaré un premi nobel de literatura o un premi pulitzer. Tan sols voldria que l'estona que passis aquí amb mi sigui una estona agradable i que somriguem plegats o t'arrenqui algun noble sentiment.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.