Nova Esquerra Catalana al Camp de Tarragona

Nova Esquerra Catalana ha començat a caminar al Camp de Tarragona. Avui, 23 de febrer, al Sindicat Agrícola de Constantí, s’ha constituït la Coordinadora que impulsarà aquest projecte a les nostres comarques.

S’ha  ratificat la proposta d’organització de NECat Camp de Tarragona amb la conseqüent presentació de candidatures i elecció dels quatre membres de la coordinadora, Dolors López com a Presidenta de la mateixa, Carme Alba, Albert Bonet i Jordi Domingo, juntament amb els tres Consellers Nacionals del Camp de Tarragona, Carme Mas, Josep Maria Vidal i Gemma Rubio.

La voluntat de NECat al Camp de Tarragona s’expressa en aquest paràgraf del discurs de presentació de Dolors López i Jordi Fortuny:

“Som els que som i necessitem transmetre la il·lusió que nosaltres tenim als nostres conciutadans pel projecte que representa NECat. Ens cal doncs que ens unim una bona colla de persones al llarg del territori per anar conreant i fer créixer aquesta opció política, que vol ser majoritària, inclusiva, integradora i referent.

Com diu el compromís de Sitges “no tenim pressa”, cal fer-ho bé.”

Podeu seguir-nos i/o contactar amb nosaltres a:

Facebook: NECat – Camp de Tarragona

Twitter: @NECatCamp

Podeu veure un breu video de l’acte a la web de Canal Reus

 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Catalunya, política, Tarragona. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>