Presentació i assemblea de NECat al Camp de Tarragona

Avui dissabte 23 de febrer al Sindicat Agrícola de Constantí s’ha constituït l’assemblea de Nova Esquerra Catalana al Camp de Tarragona. L’acte ha començat amb la presentació per part de Jordi Fortuny i Dolors López del funcionament intern de l’assemblea, moderant la mateixa. Després de la presentació ideològica i organitzativa, s’ha obert un debat amb els assistents i els adherits per valorar i debatre la situació política a Catalunya i al nostre territori.

Es va ratificar la proposta d’organització de NECat Camp de Tarragona amb la conseqüentpresentació de candidatures i elecció dels quatre membres de la coordinadora, Dolors López com a Presidenta de la mateixa, Carme Alba, Albert Bonet i Jordi Domingo, juntament amb els tres Consellers Nacionals del Camp de Tarragona, Carme Mas, Josep Maria Vidal i GemmaRubio.

La coordinadora treballarà en la gestió periòdica i l’organització de NECat Camp de Tarragonamentre que l’assemblea serà l’òrgan màxim de decisió política i organitzativa.

NECat és una formació política catalana amb elements ideològics inspirats en la socialdemocràcia europea, amb la radicalitat democràtica com a valor essencial de funcionament cap endins i cap enfora i amb vocació de participar en el procés constituent de la Catalunya Estat.

Aquesta entrada ha esta publicada en Catalunya, política. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>