Esteve Valls presenta ‘La llengua escapçada’, un estudi sobre l’autonomització dels parlars nord-occidentals a la cruïlla catalanoaragonesa’

Dissabte 30 de juny, en el marc de la V Jornada Institut Ramon Muntaner. Cultura i recerca en el territori, celebrada a Móra d’Ebre, es va presentar el treball resultant de la V Beca Joan Veny, convocada per l’Institut Ramon Muntaner: La llengua escapçada. Un estudi sobre l’autonomització dels parlars nord-occidentals a la cruïlla catalanoaragonesa”, d’Esteve Valls.

Pocs dies abans, els dies 14 i 15 de juny, Esteve Valls també va participar en les IV Jornades “La recerca sociolingüística en l’àmbit de la llengua catalana”, organitzades per la Xarxa CRUSCAT i l’Institut d’Estudis Catalans, amb la conferència «La llengua escapçada. Un estudi sobre l’autonomització dels parlars nord-occidentals a la cruïlla catalanoaragonesa».

Enhorabona!

Fonts:

V Jornada Institut Ramon Muntaner. Cultura i recerca en el territori. IRMU (07/06/2018).

El CUSC participa a les IV Jornades “La recerca sociolingüística en l’àmbit de la llengua catalana”. CUSC (s. d.)

Quant a locel

CEL és una associació, que naix de la iniciativa d'un grup de filòlogues i filòlegs, oberta a totes les persones i entitats interessades en la llengua i la literatura. L'àmbit d'actuació del CEL abraça les comarques centrals del Països Catalans (Montsià, Baix Ebre, Ribera d'Ebre, Terra Alta, Matarranya, Ports i Maestrat), un territori amb vincles lingüístics i culturals comuns.
Aquesta entrada ha esta publicada en ajuts, estudis, xarrades. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.