Jornada d’Onomàstica de la Ribera d’Ebre

Els dies 17 i 18 d’octubre de 2015, Móra d’Ebre i Ascó seran els escenaris de la Jornada d’Onomàstica de la Ribera d’Ebre. IV Jornada de la Societat d’Onomàstica. VII Jornada d’Estudis Locals i Territorials Carmel Biarnès.

La temàtica general de la jornada serà l’onomàstica (toponímia i antroponímia), actual o pretèrita, oral o escrita, de la Ribera d’Ebre i comarques veïnes.

Les propostes de comunicació a la Jornada s’han de fer arribar per correu electrònic fins al 4 de setembre de 2015.

Descarregueu-vos la primera circular.
Més informació: IRMU.

Quant a locel

CEL és una associació, que naix de la iniciativa d'un grup de filòlogues i filòlegs, oberta a totes les persones i entitats interessades en la llengua i la literatura. L'àmbit d'actuació del CEL abraça les comarques centrals del Països Catalans (Montsià, Baix Ebre, Ribera d'Ebre, Terra Alta, Matarranya, Ports i Maestrat), un territori amb vincles lingüístics i culturals comuns.
Aquesta entrada ha esta publicada en Ribera d'Ebre, trobades. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.