Natros també parlem català


Natros també parlem català és un vídeo de l’Escola Rosa Gisbert, de Masdenverge (Monstià), en què participen alumnes de cicle superior de primària i alguns nens de cicle infantil i dos mestres d’esta escola, que es va presentar al concurs Llanterna digital 2012.

ENLLAÇ:
http://www.youtube.com/watch?v=Lkd6mbBGMZw

Quant a locel

CEL és una associació, que naix de la iniciativa d'un grup de filòlogues i filòlegs, oberta a totes les persones i entitats interessades en la llengua i la literatura. L'àmbit d'actuació del CEL abraça les comarques centrals del Països Catalans (Montsià, Baix Ebre, Ribera d'Ebre, Terra Alta, Matarranya, Ports i Maestrat), un territori amb vincles lingüístics i culturals comuns.
Aquesta entrada ha esta publicada en vídeos. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.