De parlar tortosí a ebrenc, de Josep Bayerri

Us recomanem la lectura de l’article d’opinó “De parlar tortosí a ebrenc” que Josep Bayerri ha publicat a al diari El Punt Avui (01-05-2012), p. 33, en què comenta l’origen, evolució i nous significats que ha adquirit amb el temps el neologisme ebrenc i critica l’ús d’aquest terme per referir-se al dialecte tortosí.

 

Quant a locel

CEL és una associació, que naix de la iniciativa d'un grup de filòlogues i filòlegs, oberta a totes les persones i entitats interessades en la llengua i la literatura. L'àmbit d'actuació del CEL abraça les comarques centrals del Països Catalans (Montsià, Baix Ebre, Ribera d'Ebre, Terra Alta, Matarranya, Ports i Maestrat), un territori amb vincles lingüístics i culturals comuns.
Aquesta entrada ha esta publicada en debat. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.