Joan Beltran, passió pel català

Dissabte 21 d’abril es va presentar el llibre Joan Beltran, passió pel català, coordinat per Emigdi Subirats i publicat per Petròpolis, a continuació de la conferència inaugural de la VI Fira literària Joan Cid i Mulet, de Jesús, pronunciada pel mateix Beltran.

Es tracta d’un llibre d’homenatge a la figura de Joan Beltran Cavaller, autor dels manuals Cruïlla i Aïnes, juntament amb Josep Panisello, i del Vocabulari de cruïlla.

Hi ha textos d’Albert Aragonés Salvat, Àngela Buj Alfara, Zoraida Burgos, Tomàs Camacho Molina, Antoni Cardona, Carles M. Castellà Espuny, Montserrat Ingla i Torné, Vicent Pitarch i Almela, Irene Prades, Dolors Queralt Moreso i el mateix Emigdi Subirats. Clou el llibre una bibliografia completa de Beltran.

Vegeu la publicació en línia.

Quant a locel

CEL és una associació, que naix de la iniciativa d'un grup de filòlogues i filòlegs, oberta a totes les persones i entitats interessades en la llengua i la literatura. L'àmbit d'actuació del CEL abraça les comarques centrals del Països Catalans (Montsià, Baix Ebre, Ribera d'Ebre, Terra Alta, Matarranya, Ports i Maestrat), un territori amb vincles lingüístics i culturals comuns.
Aquesta entrada ha esta publicada en homenatges, publicacions. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.