Canvi en el sistema de navegació del WEBfàcil

Publicat per wfadm | 4 Feb, 2009

Canvi en el sistema de navegació del WEBfàcil:

Degut a millores en la gestió de l'aplicació, s'ha canviat la forma en que es mostren els menús i seccions, per tal de simplificar la seva visualització.

Ara segurament, veureu canvis en els vostres menús, igual que abans el que teníeu com a submenú d'una categoria, ara apareixerà com a menú. De fet, veureu que els menús i submenús de la portada del vostre Webfàcil,   canvien , i segurament trobareu canvis que haureu de tornar a organitzar.

 (Segueix)

Actualització al webfàcil

Publicat per wfadm | 29 Ago, 2008

Bon dia,

S'ha detectat un <b>error que afectava l'ordre dels menús</b>.

Concretament, l'ordre no es guardava correctament quan s'actualitzava un menú, pel que aquest menú no apareixia on havia d'aparèixer. El problema ha estat solucionat.

gracies a la col·laboració de l'usuari del WEBfàcil Associació de veïns Tárraco, que ens van avisar, ho hem pogut solucionar.

Disculpeu les molèsties que aquest error us hagi pogut ocasionar.

Novetats al WEBfàcil

Publicat per wfadm | 28 Jul, 2008

 
rss

Ja tenim el servei de sindicació Rss disponible pels vostres WEBfàcils. A partir d'ara podeu utilitzar el vostre lector de feeds preferit per tal d'obtenir les últimes actualitzacions dels WEBfàcils preferits.

buscar

A part, també teniu al vostre WEBfàcil l'opció de cercar entre els vostres continguts.

A la pàgina d'inici de l'administració del WEBfàcil trobareu diferents apartats, que el podreu utilitzar per estar informats de les últimes novetats, tindreu a l'abast diferents temes d'ajuda general i sobre qüestions més avançades, així com una Guia ràpida, i la informació dels vostres WEBfàcils. 

Una imatge,

admin

Afegir video de YouTube al WEBfàcil

Publicat per wfadm | 23 Jul, 2008

logo youtube

 Tenim una nova manera d'afegir el s videos de YouTube al teu WEBfàcil!!

Hem incorporat un botonet "YouTube" boto a l'editor de text, per a que sigui més fàcil incorporar els videos al teu WEBfàcil.

Només cal que cliquis al botó i engantxis el codi html del video pertinent, acceptar i llestos. 

Pots veure el manual en pdf per resoldre els dubtes que tinguis, però ja veureu que és ben senzill. 

Manual en manual_video.pdf

Més informació a Tinet

Prova-ho! 

Nova versió i millores a l'administració del Webfàcil

Publicat per wfadm | 17 Jul, 2008

logo wf nou

Ja teniu a la vostra disposició, un paquet de millores per a l'administració del WEBfàcil.

Veureu que els canvis fets són importants, la URL del WEBfàcil ja no depén del codi d'usuari, sino que es pot personalitzar...

Exe.: http://webfacil.tinet.cat/codiusuari  per  http://webfacil.tinet.cat/lamevaweb 

Poc a poc anem introduïnt nous aspectes en la gestió dels recursos de la web, de manera que podreu gestionar tots els arxius, imatges, documents,etc., directament des de l'apartat Recursos. 

També trobareu a l'apartat Disseny, noves eines per personalitzar la plantilla que heu triat pel vostre Webfàcil.

Hem redissenyat l'estructura de la informació de l'administració del webfàcil per tal de que l'experiència de l'usuari sigui el més satisfactoria possible, incloent millores i aportant nous conceptes per millorar la usabilitat de l'aplicació. La informació de la capçalera de l'administració sempre es manté i s'afegeixen les opcions més utilitzades per afegir continguts.

S'ha refet l'apartat de l'ajuda resolent noves qüestions demanades pels ususaris.

L'equip del WEBfàcil. 

 

Incidència, WEBfàcil aturat el 24 i 25 de Maig.

Publicat per wfadm | 28 Mai, 2008
Degut a certs problemes amb els robots dels cercadors(Google,Yahoo,Msn), hi va haver un excés de peticions a l'aplicació, que va provocar l'aturada no desitjada del WEBfàcil.
El WEBfàcil va estar aturat durant el dia 24: de 13:04:14 a 15:11:26 (~2 hores) i el dia 25: de 01:02:45 a 12:20:15 (~11 hores) i de 15:30:54 a 16:23:57 (~1 hora).

Internet Explorer 7 per a tots!

Publicat per wfadm | 15 Oct, 2007

Internet Explorer 7Ja està disponible per descarregar gratuïtament la versió del Internet Explorer 7 sense passar per la validació WGA, de manera que tots els usuaris del sitema operatiu Windows XP, podran actualitzar-se automàticament, via Windows Update o bé per descarrega directa desde la pàgina web oficial de Internet Explorer.

Com incloure banners al Webfàcil

Publicat per wfadm | 19 Jul, 2007

Podem incloure banners en totes les seccions i seccions de portada que desitgem. Per tal de fer-ho previament cal introduir el banner als recursos, haurem de pujar-lo a la zona de recursos per tal la puguem emprar des de qualsevol menú/secció. Això ho podem fer anant al menú recursos. Un cop allí en el formulari de la barra de la dreta introduirem les dades de la imatge, el nom que volem que tingui dintre del webfàcil, si tenim alguna carpeta creada i volem que hi estigui assota l'escollirem també prement la carpeta blava (sinó la imatge es crearà a l'arrel dels recursos) i finalment navegarem per escollir la imatge que volem pujar. Per pujar-la clicarem al botó "Guardar".

Un cop realitzat això, podem anar a la secció/secció de portada on voliem posar la imatge i procedirem de la següent manera, posicionem el punter del ratolí dintre del apartat cos en la zona on voldríem col·locar la imatge (damunt/sota del text) i llavors cliquem a la carpeta blava al costat de "Recursos". En la finestreta que s'obri escollim la imatge que previament haviem pujat i tanquem la finestra. La imatge s'haura copiat al cos del text en la zona que havíem escollit.

 

La imatge es col·locarà dintre del cos del text, si la imatge ens queda molt gran la podem reduir dintre del cos del text arrosegant-la per les puntes (com en qualsevol editor d'imatges convencional).

Nous dissenys pel WEBfàcil

Publicat per wfadm | 14 Feb, 2007

Els usuaris del WEBfàcil tornen a estar d'enhorabona, teniu a la vostra disposició una série de plantilles noves amb diferents estils, tamanys i colors...

Les podeu veure a la vostra pàgina d'Administració, entrant a Configuració > Aparença.

Algunes mostres de les noves plantilles les podeu veure amb:

Opineu, deixeu els comentaris que cregueu oportuns, i aneu provant!!

Salutacions cordials, l'equip WEBfàcil.

Hem tret sIFR dels títols

Publicat per wfadm | 13 Nov, 2006

Bon dia,

com ja sabeu, als WEBfàcils utilitzavem una tècnica anomenada sIFR per donar un aspecte diferent als títols de les seccions,ho podeu trobar a: millora als dissenys.
La qüestió és que vam trobar un petit "bug" a la implementació de l'autor, que justament amb les plantilles elàstiques, feia que el disseny del WEBfàcil que les utilitzava no es visualitzes correctament.

De manera que hem decidit treure aquesta tècnica fins que l'autor no publiqui alguna versió més estable.

atentament, l'equip del WEBfàcil.

Nova interfície d'administració

Publicat per wfadm | 8 Nov, 2006
Hem canviat la interfície d'administració, intentant millorar la usabilitat i interacció amb l'usuari, mitjançant l'ús d'ajax. (Segueix)

Nou servei de recursos i galeries de fotos.

Publicat per wfadm | 30 Oct, 2006

A partir d'avui el WebFàcil disposa d'un servei centralitzat de recursos (entenem com a recurs qualsevol arxiu d'imatge, so, text, etc), que us permetrà pujar tot el que necessiteu al WebFàcil i utilitzar-ho des de qualsevol menú o secció sense cap limitació en el nombre de arxius que necessiteu incorporar a cada menú/secció.

Addicionalment, si escolliu publicar els vostres recursos podràn sortir com una galeria d'imatges, fitxers, etc en el vostre WebFàcil.

Galeria de fotos a portada del WebFàcil

Per tal d'incorporar recursos a les vostres seccion i menús trobareu una nova icona en forma de carpeta blava en l'edició de menús/seccions que us permetra d'incorporar els recursos.

Com crear una nova galeria de fotos o imatges?

Per crear una Galeria d'Imatges que es vegi des de la nostra web, hem d'anar a l'apartat "Recursos" i fer el següent:

  • Crear una nova carpeta amb el nom que volem que tingui la nostra galeria. Ho podem fer clicant a "Crear carpeta".
  • Publicar la carpeta (per defecte, la carpeta es guardarà com a publciada). Si en un moment donat volem que la galeria no sigui visible, només caldrà que la despubliquem.
  • Pujar imatges (o altres arxius) des de l'apartat "Pujada de fitxers" sota la carpeta que acabem de crear. Seleccionar el check de "Publicat" si volem que l'arxiu es visualitzi des de la galeria.
I llestos! Les imatges que hagueu pujat seran visibles dins de la Galeria d'Imatges que es visualitzarà a la part pública de la web.

On es mostrarà aquesta galeria? Les galeries que haguem creat es veuran a sota dels menús de la nostra web, sota l'apartat "Galeria d'imatges" (si volem canviar aquest text, ho haurem de fer des de l'apartat "Literals").

Nou servei d'edició de literals.

Publicat per wfadm | 19 Oct, 2006
A partir d'avui ja disposeu del nou sistema de personalització de literals (etiquetes) de la vostra web. Amb aquesta nova utilitat podeu modificar aquelles etiquetes que apareixen en la vostra pàgina web i personalitzar-ne el seu contingut.
Per exemple: En lloc de "Inici" es pot posar "Inicio" o "Home", ...

On puc trobar la nova opció d'edició de literals?

Trobareu aquesta opció dins el menú "Configuració web", a la pestanya "Edició literals".

En aquesta pestanya us apareix un llistat amb tots els literals que podeu modificar. Aquí podeu introduir els nous texts que voleu que apareguin a la vostra web. Tots aquells literals que estiguin en blanc es mostraran a la pàgina web amb el seu valor per defecte. El valor per defecte és el text que apareix en la part dreta de les caselles d'introducció de dades, i es corresponen amb els textos que actualment es poden veure als webfàcils (per exemple: "Inici", "Mapa web", etc...).

Un cop hagis introduït els literals que vols que es mostrin a la web, prem el botó de "Guardar" per tal de fer efectius aquests canvis, i que apareguin els nous literals personalitzats.

Un cop premis "Veure pàgina" dins el menú d'administració, ja podras veure els nous literals.

Nota: Només l'administrador de la web pot modificar els literals de la web.

Novetats en l'estructura dels menús, separadors, canviar ordre.

Publicat per wfadm | 18 Set, 2006

Tenim dues novetats importants al WEBfàcil.

Canvi d'ordre dels menús i les seccions:


Des dels llistats de Portada i Menús i seccions tenim la possibilitat de canviar l'ordre de les seccions i dels menús.

Només cal fer clic a l'enllaç “Pujar”. Aquesta acció modificarà l'ordre del menú o de la secció, pujant-lo de posició. D'aquesta manera podrem ordrenar-los, sense necessitat d'entrar a editar el menú o la secció.

Més novetats: Tipus de menú "separador"

A partir d'ara als menus de primer nivell és podrà posar contingut, de manera que podreu seguir la mateixa estructura de menús i seccions que utilitzeu en els menús dels nivells següents.

Si us interssa, podeu provar a crear un menú sense pare (és a dir, un menú de primer nivell) i afegir-hi contingut, seccions, etc.... Veureu com aquest menú és linkable des de la vostra web.

Per altra banda tenim un nou tipus de menú, el menú de tipus separador. Aquest tipus serveix per crear separadors en l'estructura de menús, i axí tenir la possibilitat de crear una estructura de menús més clara en la classificació del vostre WEBfàcil.

Tots els menús de primer nivell que tinguessiu creats fins ara, són equivalents a aquest tipus de menú, pelq ue no notareu cap canvi en el funcionament del vostre Webfàcil.

 (Segueix)

Plantilles adaptables a la resolució (flexibles)

Publicat per wfadm | 6 Set, 2006

Hola a tothom,

tenim un parell de novetats recents! Hem posat a la vostra disposició dues noves plantilles "flexibles", les plantilles flexibles són les que s'adapten a la resolució del vostre monitor, de manera que es veu la mateixa estructura de la web tant com si ho veieu a 800x600 px, com a una resolució superior .

Podeu veure l'aspecte de les plantilles a les dues captures seguents:

Plantilla Estàndar 2.0:
plantilla estàndar 2.0

Plantilla Moderna 2.0:

plantilla Moderna 2.0

 (Segueix)