OBRES INNECESSARIES EN TEMPS DE CRISI

26 Octubre, 2009 23:50
Publicat per eblanch, General

En temps de crisi econòmica, en que la recaptació d'impostos, en general, baixa pel menor consum de les families, en temps de crisi dic..., no calia fer piscines noves (ja teniem una subvenció per fer-les), tampoc calia remodelar una avinguda (ja es podia anar passant amb la que hi havia)..., no calia, en definitiva, adornar els pobles amb obres pròpies d'èpoques de bonança econòmica en que "totes" les necessitats bàsiques estan cobertes, i el sobrant es pot anar dedicant a l'obra "suntuaria".
S'ha tingut que veure quel resultat 'real' d'una inversió de 8.000 mil·lions d'euros per solventar la crisi, es tradueix en un allargament de l'agonia de les families més necessitades..., de com a màxim 6 mesos..., i desprès que?. Al anar-se acabant les obres algú a intuit que aixó era un miratge molt breu..., i ara es propossa un segon F.E.I.L. (Fons Extraordinari d'Inversió Local), que aquesta vegada anirà destinat a projectes de valor afegit (des de telecomunicacions a energies renovables) amb creació d'ocupació estable. Que sens dubte és el que s'hauria d'haver fet des  del començament.

Viver d'empreses de Sant Joan d'Espí

"Els  vivers d'empreses són una inversió que genera llocs de treball directes,
els mateixos empleats, generen empreses i per tant ocupació, també es reciclen
treballadors i empreses amb la formació que s'hi ofereix."
-------------------------------------------------------------

Hem de dotar a la nostra comarca de projectes que ens treguin de la crisi, i ens impulsin cap endavant amb força..., i això solament ho aconseguirem amb inversions que dotin a la nostra comarca d'eines adequades per incentivar als empresaris actuals i futurs a obrir-se als sectors econòmics amb més potencial, com són els de les energies renovables, turisme, comunicació...

Hem d'exigí als nostres polítics que deixin de fer política de tallada de bandereta, els hem d'exigir polítiques que fixin  els nostres joves al territori, els hem d'exigir una aplicació correcta d'aquests nous 5.000 milions d'euros del nou F.E.I.L., i aquests polítics han de demostrar que l'encàrrec quel seu poble els va donar als eleccions el saben portar a terme!

Ernest Blanch.

2 Comentaris | 0 RetroenllaçOs