HA GUANYAT EL PROGRES

08 Juny, 2009 19:22
Publicat per martivi, General

Qui ha estat el que fins fa uns quants mesos ens deia que aixó de la crisi no anava amb Espanya? qui ha fet una campanya mesquina i propia de gent rencorosa i sectaria, ridiculitzan i menysprean al contrari ( per a ells)( per a mi adversari), qui ha anat dient que tots els mals del mon son culpa del PP?, així volen engrescar l´electorat, a Valencia, la nefasta campanya contra Paco Camps, el ha sortit totalment  al inreves, a Madrid igual, pero tenim una asignatura pendent, Catalunya.

CiU ha retornat als seus nivells, mes o menys, encara que no als de la epoca Pujol,el tripartit a perdut amb total mes de 10 punts, es molt pero no suficient, ja que tot i fent la campanya que han fet, tenen una base electoral amb una fidelitat a prova de bomba,em pregunto perqué funciona a Catalunya el missatge de la por,presentan al PP com a una dreta extrema, quan no es veritat i algú s´ho creu? a lo millor no expliquem be el nostre missatge.

La gent de Catalunya, no es diferenta la d´altres llocs, cal doncs esbrinar que es el que falla en el nostre discurs, una de les causes es la implantació, cal fer mes Partit, cal trepitjar mes el terreny, poble a poble, carrer a carrer i escala a escala, ja savem, que el  diari mes llegit de casa nostra es pro PSOE-PSC hasta el moll de l´os, hauría de canviar la capçalera i posar-se PSOERIODICO, els articles tan d´opinió com el tractament de les noticies, son del tot partidistes, tenen tot el dret a fer-ho, com jo de dir-ho.

Els resultats en el conjunt del nostre Pais, son molt bons. A Catalunya, tot hi conservan el primer lloc, la tendencia está clara, i a un any vista de les autonomiques, no crec estiguin gens tranquils, perqué tan sols una mica mes d´empenta i ja no sumen,  despres d´omplenar-se la boca amb que son progressites. Les uniques formacions que de debó ho son en tota Europa, es el centre dreta.

De nou s´ha imposat el seny, i els grans paisos europeus estan governats per els que ens treuran de la crisi i ens portaran de nou al progres, els progressistes de debó no els de saló.

Marti Virgili

 

2 Comentaris | 0 RetroenllaçOs