POLITICA I ESPORT

14 Maig, 2009 18:59
Publicat per martivi, General

Malauradament, la separació d´ambdues coses, es a casa nostra una quimera impossible, jo soc del Barça i m´agrada molt quant guanya i mes encara amb el joc d´aquesta temporada, em gaudit de partits on realment era una joia el joc desenvolupat, es doncs aquesta una temporada on estem disfrutan de debó d´un bon espectacle esportiu.

Espectacle esportiu, aixó es el que és i res més.Hora es de deixar enrera, els tópics de que si es més que un Club, que es la representació d´un poble, i totes aquestes definicions de gent que vol manipular els sentiments dels afeccionats al esport. El Barça es tan sols un Club esportiu i res més, o es que el gran nombre d´afeccionats del equip arreu d´Espanya i del món, comparteixen que el Barça representa tan sols les esencies, mes rancies del nacionalisme catalá? que li preguntin a qualsevulga afeccionat del Barça ,a Murcia, Malaga,Valladolid, etc etc, si també ells pensen, que el Club del seu cor, es el representant d´un sentiment segregacionista, el que aconsegueixen els dirigents del Club i afeccionats que barrejan l´esport amb la politica, es que en molts llocs l´equip no sigui rebut amb massa simpatía.

El dimecres, varem disfrutar molt, es va veure un gran partit, i tan avans com després, les aficions d´ambdós equips es varen comportar marevallosament, excepte un sol moment, quant un nombrós grup d´espectadors varen xiular al Rei i al himne del nostre País,fet que va demostrar una manca d´educació i de democracia.Ja que jo sapiga a ningú obligan a aixecar-se ni a cantar-lo,aixó ja ha passat per sort a la historia.

A algú se li passa pel cap, que el dia que juga la selecció catalana i es tocan els segadors, algún grup el xiulés, doncs sería igualment censurable i representaría una manca d´educació tan civica com democratica, els simbols s´han de respetar, t´agradin o no.

A aquests que varen xiular, els agradaría que la propera temporada només juguessin ambdós equips la lliga del Pais Vasc i la Catalana, perqué per coherencia si no vols esser espanyol no juguis les competicions espanyoles,  per sort aquesta no es la voluntat de la majoría dels que som del Barça.

Marti Virgili

Comentaris | 0 RetroenllaçOs