JA SOM CANDIDATS

01 Maig, 2009 12:49
Publicat per martivi, General

TARRAGONA, ja es candidata oficial als Jocs del Mediterrani 2017, pero no tot s´ha fet bé, l´Alcalde, cal que faci una reflexió, de com s´han portat les coses, fugin del triunfalisme i dels aduladors del entorn, la noticia es molt  bona,  s´ha de dir pero que no hi había cap mes candidatura, lo que no li  treu cap  mérit.

Ara, es el moment, de tornar al consens i de sumar esforços, deixant al marge el sectarisme i la confrontació , cal que remem tots junts en la mateixa direcció, la gestió feta fins ara, ha estat  polémica, fruit d´un ocultisme que no porta enlloc, no costa res, obrir les finestres i ensenyar tot el que s´ha fet, i si tan segurs están de que ho han fet tot bé, no tenen res a temer.

Es curiós, que demanar explicacions, quan un té dubtes i no veu les coses clares, sigui titllat de mal Tarragoní i de anti-2017, i res mes lluny de la veritat, a la gran majoría dels Tarragonins els sembla bé que la nostra Ciutat, s´obri i a més es necessari, pero  en aquests temes, la unitat de tots , partits i societat civil es imprescindible.

Recordo que acabts el Jocs de Barcelona i estan al govern de l ´Ajuntament de Vilanova i La Geltrú, varem organitzar els Specials Olimpics Games, no tenen tanta categoria com els Jocs del Mediterrani pero si una carga emotiva, pel taranná del seus participants, i totes les forces politiques de la Ciutat i tota la societat civil, es va abocar en cor i anima, per tal de que fossin com així va esser tot un éxit.

En aquests mon quasi tot está inventat, i no si val fer experiments amb gasosa amb els temes importants, toca doncs que el Alcalde Sr. Ballesteros, agafi el timó i amb el concurs de tots, tirem endavant un esdeveniment, que pot esser molt important per la nostra Ciutat, i es tan senzill com reunirse en una taula i contestar els dubtes que hi hagin ,passar pagina i començar a treballar.

Marti Virgili

Secretari Executiu  Electoral PPC Tarragona 

 

Comentaris | 0 RetroenllaçOs