2a Mostra col-lectiva de fotògrafs de la Setmana Santa de Tarragona

03 Juny, 2008 09:58
Publicat per jfk, General

 per Jordi Freixa  jfk@tinet.org   www.jordifreixa.com

L’Ateneu de Tarragona en el seu esperit de promocionar la Cultura i tradicions de la nostra Ciutat, així com la dels nostres artistes locals, convoca la; 2a MOSTRA DE FOTÒGRAFS DE LA SETMANA SANTA DE TARRAGONA, per donar a conèixer els treballs d’alguns dels fotògrafs (no professionals) que segueixen aquests esdeveniments anyals.

Les presentacions de opuscles, els actes del Diumenge de Rams, els Viacrucis, la processó del Sant enterrament del Divendres Sant (Declarada Festa Tradicional d’interès Nacional per la Generalitat de Catalunya), la Soledat del Dissabte sant, etc., artistes que immortalitzen aquest esdeveniments que any rera any la nostra ciutat viu amb una esclat, Religiós, Artístic, Cultural i Tradicional. Fotografies presentades en blanc i negre i color i amb tècnica lliure (analògica, artística, muntatge digital), etc.

 

Disseny poster; JORDI Freixa.

 PARTICIPANTS;  Jordi Freixa, Josep Maria Puerta, Carles Mallol, Merxe Mallol, Albert Nel.lo, Elvira Ferrando, Josep Maria Rios, Francesc Martí, David Domènech, Pere Amenós, Francesc Virgili, Janet Calvo, Salvador Borrell,  i Lluis F. Ferrer i Virgili. 

 Jordi Freixa i Querol (Ateneu de Tarragona) 

 

   

Comentaris | 0 RetroenllaçOs