This page looks plain and unstyled because you're using a non-standard compliant browser. To see it in its best form, please upgrade to a browser that supports web standards. It's free and painless.

Amics del Teatre de Vila-seca

Inici | Albums | Administració

TEATRE AL CENTRU EL PROPER DISSABTE 17 DE MAIG AMB “CÒMICA VIDA” DE PEP CRUZ

micsteat | 10 Maig, 2008 17:22

       Amics, aquest dissabte ens tornem a trobar al Centru per gaudir amb l’obra dirigida per J.L. Bozzo i interpretada per Pep Cruz Còmica Vida. Com diu el seu autor i director, J.L. Bozzo:

 “Aquesta obra sorgeix directament d’un insòlit encàrrec que em va fer en Pep Cruz. Amb la companyia Per-versions havien posat en escena, amb molt d’èxit, unes versions eròtiques de poesies catalanes, i ara volien abordar un nou treball; i en Pep es va recordar de Còmica Tribu, un llibre de narracions sobre el món del teatre que vaig publicar l’any 2001 i que, pel que sembla, a ell li havia agradat força. Em va encarregar/il.lusionar/ responsabilitzar d’un text per als tres magnífics actors de la companyia: la Noël, el Coro i ell mateix, que participés de l’esperit tragicòmic que impregnava aquelles narracions i fins i tot em va suggerir un títol: Còmica vida com a refèrencia còmplice amb els relats de la meva obra Còmica Tribu.  
        Heus aquí, ara, el resultat de la peripècia: una obra que parla del teatre i de les persones que el fan, però que també vol parlar de persones molt soles i molt fràgils que intenten surar enmig dels embats de l’existència, de l’ambició que devora els artistes, de la insatisfacció com a font d’infelicitat permanent, del diàleg problemàtic entre camp i ciutat, i de tantes altres coses que (tant de bo!) poden començar a ressonar dins de la ment de cada espectador a partir de les nostres paraules.”

Si voleu que en Pep Cruz us expliqui una miqueta l’obra, cliqueu aquí

Com sempre aquesta temporada, abans i en acabat l’obra hi haurà servei de bar i un bon ambient per esperar l’inici o comentar l’obra.

Recordeu la nostra propera cita: dissabte 17 de maig a les 22h al Teatre del Centru.

Us hi esperem, Amics! 

Valid XHTML 1.0 Strict and CSS.
Powered by LifeType
Design by Book of Styles