This page looks plain and unstyled because you're using a non-standard compliant browser. To see it in its best form, please upgrade to a browser that supports web standards. It's free and painless.

Amics del Teatre de Vila-seca

Inici | Albums | Administració

NOVA WEB, AMICS

micsteat | 25 Febrer, 2012 15:35

AMICS, A PARTIR DEL FEBRER DE 2012 ENS PODEU SEGUIR A LA WEB HTTP://AMICSDELTEATREVILA-SECA.ORG. HI PODREU TROBAR LA PROGRAMACIÓ, FER RESERVES, RESEGUIR LA NOSTRA HISTÒRIA A TRAVÉS DE LES PROGRAMACIONS D'ALTRES ANYS... ENS VEIEM AL TEATRE, AMICS

ENS VEIEM A FACEBOOK, AMICS!

micsteat | 26 Gener, 2011 11:33

AMICS, AQUESTA TEMPORADA DONEM PER TANCAT AQUEST BLOG. A PARTIR D'ARA ENS PODEU SEGUIR AL GRUP DELS AMICS DEL TEATRE DE VILA-SECA A FACEBOOK.

EL MAIL MICSTEAT@TINET.CAT TAMBÉ QUEDA INOPERATIU

ENS VEIEM AL TEATRE I A FACEBOOK, AMICS!

AMICS DELS TEATRE DE VILA-SECA

NOVA TEMPORADA 2011

micsteat | 19 Gener, 2011 19:23

Hola amics!

Ja tenim la temporada 2011 preparada, i volem compartir-la amb vosaltres per a que ens inclogueu amb temps dins els vostres plans.

 

12 de febrer: "No som res", Dosics Teatre

12 de març: "Xafarderies", de Grappa Teatre

9 d'abril: "Er Camino de Santiago", amb Jordi LP

4 de juny: "Rates" de Delirio Teatre

11 i 12 de juny "Parelles de fet, de fet parelles!" de La Tramoia de Vila-seca 

 

Com sempre esperem que la programació us sembli atractiva i us animeu a compartir-la amb nosaltres. Recordeu que per fer reserves el telefon 977391967 és la nostra via de contacte, i que si teniu dubtes que necesitin una resposta ràpida us podeu afegir al nostre grup a facebook o al nostre mail micsteat@tinet.cat 

CONCERT D'EYEBALLS I ESFERA AL CENTRU

micsteat | 29 Setembre, 2010 10:53

Salud amics!

 

Quan falta ja poc per anunciar la nova temporada teatral, els Amics del Teatre us convoquen a una nova oportunitat de gaudir de la música del grup vilasecà The eyeballs. El grup últimament està molt present a l'escena musical de la vila, i aquest cop, en el que serà el concert de comiat del seu solista, s'han portat el grup reusenc Esfera com a companys.

Tots els amants del rock contundent quedeu citats a l'hort del Centru a les 22h. de dissabte 2 d'octubre.

Ens hi veiem, amics! I aviat, la nova temporada

 

 

 

 

Taller d'escriptura teatral de l'Escola de LLetres de Tarragona

micsteat | 16 Setembre, 2010 09:22

Salud Amics!

 

Com a primera noticia de la temporada, us fem conèixer el tríptic de l'Escola de Lletres de Tarragona informant del seu taller d'escriptura teatral. Per tots aquells amb aspiracions teatrals pot resultar una forma molt interesant d'entrar en el mòn de la creació teatral.

 

I aviat rebreu informació de la propera temporada. Paciència Amics! 

 

 trptic10...pdf

L'ONCLE VÀNIA, TXÈKHOV DE LA MÀ DE LA TRAMOIA

micsteat | 10 Juny, 2010 20:41

La temporada finalitza amb dos vells coneguts: Txèkhov i la Tramoia, amb l’oncle Vània. Després d’una temporada dominada per la comèdia, ens retrobem amb el drama.

 (Segueix)

4:48 Psicosi, dissabte 5 al Centre

micsteat | 04 Juny, 2010 12:06

Salud, Amics!

 Aquest dissabte els Amics tindrem l'ocasió de gaudir amb Cia. Delirio teatre de 4:48 Psicosi. L'obra, s’enfronta d’una manera irònica a la desesperació indagant dins l’interior ocult de les persones i situant l’amor al centre de l’acció.

 (Segueix)

DIVENDRES 28 DE MAIG! Top Model, amb Pep Cruz

micsteat | 24 Maig, 2010 09:40

Salud Amics!

 AQUEST DIVENDRES 28 (divendres per problemes d'agenda) ens tornarà a visitar Pep Cruz i la Cia. Per-versions amb l'obra Top Model

 

 (Segueix)

MARIT I MULLER, QUIN MERDER!

micsteat | 19 Abril, 2010 16:29

Salud Amics!

Aquest cap de setmana serà difícil aburrir-se a Vila-seca: Sant Jordi, votacions... I l'obra de teatre "Marit i muller, quin merder" amb Maite Carreras.

 

 (Segueix)

Ens unim a l'"Optimisme global" de la Cia. Pocaconya!

micsteat | 23 Març, 2010 08:46

Hola Amics!

Aquest dissabte tornem a tenir sessió de teatre amb Optimisme global, una obra en forma de monòleg interpretat per Eduard Biosca a partir de texts de Paco Mir (Tricicle).

Biosca interpreta a una mena de "predicador de l'optimisme", que ataca el pesimisme a tots els fronts. Amb marcada ironia, defensarà que ens trobem al millor dels mons, i que tot depen del color del mirall amb el que es mira.

Segur que serà un bon antídot al bombardeig diari sobre la crisi. Us hi esperem, amics!

ARRIBA LA TEMPORADA 2010!

micsteat | 02 Febrer, 2010 17:57

Bon any, Amics!

          Els Amics reprenem l’any i la temporada amb forces renovades després de la temporada de l’aniversari. Si tots volenparlar-vos de crisi, nosaltres procurarem que els dissabtes amb actuació siguin un lloc i un temps per pensar a d’altres coses. Aquest any tindrem sis obres,tot incloent la nova producció de La Tramoia. Però anem pam a pam:

 

27 de febrer: Dakota, de Cia. Nascuts de peu enterra i dirigida per Jordi Galceran. A Dakota l’acció gira al voltant del desobriment de l’exitòs Hipòlit Feliu: després d’un accident, pot predir elfutur! O només està sommiant?

 27 de març: Optimisme Global, de Cia.Pocaconya. Serà la crisi però sembla que cada cop hi ha més pesimistes al nostre voltant! Serà qüestió de refermar el nostre optimisme a partir d’un seguit de monòlecs a partir de guions de Paco Mir (Tricicle)

 24 d’abril: Marit i muller, quin merder!, de Cia. Macarra.  Les relacions de parella sempre han estat un motiu de reflexió i de comicitat, i la Cia. Macarra ho torna a aprofitar

 29 de maig: Top model, de Cia. Per-versions.Vivim a la societat de la imatge però… Podem ser tots guapos? Què pasa amb els lletjos? Com viuen les persones obsesionades per la seva imatge? Max, un exitòs model, descobreix que el seu èxit i la seva bellesa l’han portat a la més absoluta infelicitat.

5 de juny: 4,48 Psicosi, de Cia. Delirio Teatre. Companyia de recent creació, Delirio ha iniciat el seu caminar al teatre amb una obra escrita per Sarah Kane i dirigida per Oriol Freixenet, a la que es procura alliberar la bogeria i el suicidi dels prejudicis amb que són vistes mitjançant la complicitat i la ironia.

12 i 13 de juny: L’oncle Vania, de Cia. La Tramoia. La companyia vilasecana repren la seva relació amb Txèjov i amb els Amics amb una obra considerada clau a l’obra del dramaturg rus. L’oncle Vània ha dedicat la seva vida a treballar per a que Serebriakov pogués dedicar-se a fer de crític artístic. Quan Vània descobreixi que Serebriakov és en el fons un fracasat, tindrà que fer front al fracàs de la seva vida, dedicada a l’èxit de Serebriakov.

 Esperem trobar-hosa tots al Teatre del Centru. Ens hi veiem, Amics!

ÈXIT DEL CONCERT D'EYEBALLS I NALTRUS

micsteat | 09 Novembre, 2009 11:49

Salut, Amics!

 

 

La nostra aposta pel rock contundent i de casa va ser tot un èxit. La sala del Centru es va veure com mai: cadires arrambades i dos grups potents a l'escenari. El públic va respondre molt bé, amb una mitjana d'edat que rejuvenia el local.

Esperem que Eyeballs i Naltrus trobin més espais vilasecans on tocar i continuar creixent.

 

Gràcies Amics! 

 

P.D. Molt aviat us avançarem la nova temporada de Teatre dels Amics! 

CONCERT DELS EYEBALLS I NALTRUS AL CENTRE

micsteat | 18 Octubre, 2009 19:16

 Salut amics!

Els Amics ja estem treballant per la propera temporada, cercant les millors obres per dur-les a Vila-seca. I continuem obrint-nos a noves experiències, com la música.

Els Amics hem decidit oferir oportunitats a grups vilasecans que no han pogut oferir les seves creacions tantes vegades com els agradaria al seu poble. I ens hem decidit pel rock, amb dos dels grups més nostrats: els Eyeballs i els Naltrus.

Tots dos grups estan preparant nous discos, els Eyeballs "Hang over" i els Naltrus "Quan em mires". La cita amb els Amics serà el 7 de novembre a l'Hort del Centre, a les 22:30 h. Aquells que volgueu fer un tastet del que hi trobareu podeu investigar una miqueta per internet

Eyeballs: http://www.theeyeballs.com/

Naltrus: http://www.naltrus.com/

Serà una nit per aquells amics més amants del Metall.

Ens veiem Amics!   

FUM! TEATRE DE GUERRILLA FA PETIT EL CENTRU

micsteat | 14 Juny, 2009 11:05

Salut Amics!

 

Què necesites per crear unpartit polític? Una forta càrrega ideològica? Compromís social? Ca! Amb dosamics (un d'ells amb carisma, dò de la paraula i una carretilla d'aquelles queno giren), un bar i un problema amb l'ajuntament ja en tens prou. (Segueix)

MÚSICA A L'HORT DEL CENTRU! BIG BAND ESTUDI DE MÚSICA TARRAGONA

micsteat | 12 Juny, 2009 21:23

Salut Amics!

 

        El 5de juliol els Amics del Teatre celebrarem la fi de la temporada de l’aniversariamb una nova i musical activitat: un concert obert a tothom a l’hort delCentre, a les 21 h, amb la Big Band Estudi de música Tarragona.

 

 

 

1 2 3  Següent»
Valid XHTML 1.0 Strict and CSS.
Powered by LifeType
Design by Book of Styles