EUROTOPS 15- SETMANA 498-499

12 Juliol, 2007 16:13
Publicat per josepro, General

Arribem a l ‘època de descontrol. Vacances, festes, absències,...etc

Per això un any mes doblem aquesta setmana interactiva d’ Eurotops i us oferim la doble llista que ha de servir del 7 al 21 de Juliol. Entre mig, la setmana de Festes Majors...i , ni jo crec que  tindré temps per coordinar-la , ni Aida  per presentar-la , ni Tere per programar-la. Per això avancem feina i aquí teniu la doble setmana , 498 / 499 del Eurotops amb dos  retirades...que ens dolen que voldríem mantenir perquè  ens agraden especialment...però ,com en la vida , darrera hi ha qui espenteja  i cal deixar lloc a les novetats.

Així que adéu a Travis i “Closer” i al Victor i el seu “Pot ser” que tant de recolzament va rebre en un principi amb els vots de les seues fans.

Substituint aquest dos bons temes en tenim un altre parell que sonen també a tot arreu  especialment el primer,  How to save a life “ que signen The Fray , el quartet de Denver (EEUU).Un tema de pop melòdic amb tocs que ens recorden  als Coldplay o a Keane entre altres. Ens entra be , però.

En segon lloc els asturians El sueño de Morfeo i els seu darrer treball “Para toda la vida” han aconseguit  sensibilitzar  el nostre cor i la veu de la Raquel i aquests tocs cèltics del tema ens han fet decidir a proposar-lo també a la llista.

Que gaudiu de la  música i esperem com sempre les vostres opinions i votacions a aquesta mateixa pàgina o a la nostra adreça electrònica

laplanaradio@sta-barbara.org.

I no oblideu d’ escoltar-nos, allí on esteu .La Plana Ràdio on line

Per consultar la llista Setmana 498-499.doc

Comentaris | 0 RetroenllaçOs