LA CASA ES L' IMATGE DE QUI I VIU

20 Abril, 2007 08:41
Publicat per josepro, General

Avui estic especialment content o pot ser tindria que dir alleujat per la neteja que he trobat aquest mati a l ‘entrada de la casa de tots ,es a dir , de l’ Ajuntament.

I és que , els darreres mesos , cada cop que entrava a la casa de la vila , sentia una angoixa difícil d ‘explicar a veure davant meu i al replà de l ‘escala , capses ,diaris , papers , paquets ,joguines ,revistes , llibres....tot un guirigall que mostrava una entrada mes pròpia d’ un magatzem que no pas d’ un ajuntament. De fet és , fins ahir , lo que era : un magatzem.

Suposo que qualsevol dels que heu vingut per l ‘ajuntament darrerament sabreu de que parlo i que tots els objectes que omplien l’ entrada de l’edifici pertanyien al kiosc , que a manca d’ espai ha estat utilitzant-la.

No entro a valorar si un particular pot o no utilitzar aquest espai públic , ja que per la mateixa regla de tres , jo , si no tinc espai per posar la bicicleta al pis , també podria portar-la a l ‘entrada de l’ ajuntament i guardar-la allí.

La meua observació i el meu content va mes en l’ aspecte estètic que no pas en el pràctic i es que , no sabeu la vergonya que em feia , com a responsable de l’ emissora municipal , cada cop que algun invitat , especialment els forasters , tenia que acudir als nostres estudis.

L ‘ impressió que suposo s’ emportava del nostre edifici emblemàtic , no seria la mes desitjable i és que l’ imatge d’ una casa , parla sovint del tarannà dels que hi viuen ,per això , avui estic content de que s’ hagi netejat d’ una vegada tot aquest material i per fi , l’ entrada a l’ Ajuntament , el replà de l ‘escala que dona acces a la planta superior on esta la ràdio , estigui , al menys lliure de fardells.

Ara ,una de les propostes que s’ ens faran com a electors els propers dies , es sabut que és la de restaurar tot l’ edifici per dintre , deixant les històriques parets. Em sembla be perquè realment crec que és necessari per a tots els ciutadans que estimem i vivim a Sta. Bàrbara , ja que tot i la neteja comentada, l’ entrada a la nostra Casa de la Vila hem de reconèixer , que segueix no sent precisament de les mes estèticament recomanables i com deia abans, l’ aspecte que ofereix una llar o una casa , diu molt dels seus inquilins i a mi la veritat , m’ agradaria que aquesta imatge dels planers i planeres , fora un altra....i a vosaltres ??

Comentaris | 0 RetroenllaçOs