Especial “De tu a tu” una manera de celebrar el Nadal a La Plana Ràdio

20 Desembre, 2006 10:03
Publicat per josepro, General

A les portes del Nadal , des de La Plana Ràdio volem celebrar d’ una manera especial aquest aconteximent que es repeteix tots els anys , pero que a l’ hora renovem cada 12 mesos.


Per això ,dijous 21 de Desembre , de les 9 del matí a les 8 de la tarda hem preparat un programa especial , amb continguts especials i que han requerit un esforç especial , pero que val la pena....al menys es lo que esperem.

A l’ igual que quan rebem als familiars i amics a casa per Nadal, els i oferim lo millor que tenim ,amb una taula ben guarnida i tot els nostre esforç per a que s’ hi troben a gust, nosaltres també per aquest dijous prenadalenc hem preparat una taula guarnida amb els millors continguts que hem estat capaços d’ imaginar per als nostres invitats de cada dia : els oients.

Una recomanació si llegeixes això: escolta aquest "apat radiofònic nadalenc" per la ràdio convencional si vius en un radi de 20 km al voltant de Sta. Bàrbara o per Internet visquis on visquis. Sols cal entrar a la pagina web de l ‘ajuntament i clicar a l’ enllaç de La Plana Ràdio

Comentaris | 0 RetroenllaçOs