ADEU ALS XIQUETS

29 Novembre, 2006 19:58
Publicat per josepro, General

El dilluns 4 de Desembre , el nostre poble estarà de festa per celebrar el dia de la nostra patrona Santa Bàrbara.

Farà 30 anys que aquesta jornada tenia un caire especial perquè s’estrenava la banda de Cornetes i Tabals Xiquets Grup Balmes.Un bon grapat de nois i noies , il·lusionats per vehicular la seua afecció per la música , incentivada per un grup de persones de les que no cal dir el nom perquè, al poble , tots sabem qui van ser.

Al decurs d’ aquests 30 anys ,molts han estat els nois i noies que han passat per la Banda , molts els homes i dones que han estat a la junta i diversos els professors o directors que s’ han encarregat al decurs de tres dècades ,de mantenir amb mes o menys calor, la flama de l ‘entitat.

Entitat que ens ha donat bons moments d’ alegria i satisfacció i que ens ha fet sentir orgullosos de que representessin amb tant d ‘èxit l ‘esperit cultural i competitiu del nostre poble.


En fi , no vull , ni puc , fer un text històric dels Xiquets, solament un modest i sincer reconeixement a la tasca que han fet al decurs de la seua història i lamentar que , precisament un dia que tindria que ser de joia , intueixo que serà un dia emotiu , trist i nostàlgic , perquè el diumenge 3 de Desembre , paradòjicament , la banda anunciarà que es dissol al finalitzar
l ‘actuació que tenen previst fer a la plaça major per celebrar els 30 anys

Xiquets i Xiquetes de la Banda de Cornetes i Tabals Grup Balmes , per molts anys ¡!! I gràcies per tot lo que heu fet per donar a conèixer el nostre poble.

Comentaris | 0 RetroenllaçOs