NO A LA VIOLENCIA...CONTRA LES PERSONES

27 Novembre, 2006 16:18
Publicat per josepro, General

Aquest passat cap de setmana , també a les Terres de l’ Ebre s’ han celebrat diversos actes per reivindicar el paper de la dona dins la societat i per protestar per l’ anomenada violència de gènere que pateix part del col·lectiu.

Les xifres que exposa la premsa son certament preocupants i fan necessària una profunda reflexió sobre que es lo que està passant.

Jo, com segurament la majoria ,per no dir tots , els homes que estan escoltant , em poso al costat de les dones i totes aquelles reivindicacions que han de servir , com deia no fa gaires dies, per parlar en igualtat de condicions, de drets i d’ obligacions però mes com a persones en genèric , que d’ homes i dones per separat.

No voldria que s’ em malinterpretés ,però crec que de vegades s’ en fa un poc massa de les coses i es llegeix solament el gran titular i no pas la lletra menuda. Es publica solament lo que te interès per vendre perquè es mes espectacular o senzillament perquè te mes morbo.

Entre les moltes notes que aquests dies m’ han arribat parlant dels actes a celebrar aquest cap de setmana en la jornada reivindicativa contra la violència de gènere , he trobat slogans com que també es violència de gènere la ridiculitzaria de la dona o l’ imposició de rols o de canons de bellesa, el cobrar menys o la discriminació..........però es que tots aquests mals solament el pateixen les dones ???

Quant homes son ridiculitzats pot ser al seu lloc de treball pels seus caps o pels companys de treball ??No hi ha dades sobre això ???

No son esclavitzats també els homes per les imposicions estètiques que la televisió o la publicitat ens imposa canons o actituds amb imatges d’ homes que ensenyen el cul per anunciar un refresc ( per posar un cas )

Voldríeu saber quants homes joves o no tan joves cobren menys de mil euros per feines que estan obligats a fer perquè no hi res mes i que no tenen res a veure amb el seu nivell formatiu.

Si ens posem a mirar el nostre entorn en criteri propi i no amb el que ens volen vendre, no trobaríem també tants i tants homes discriminats per la seua condició de raça ,religió ,tendència política o sexual o defecte físic ,per posar uns exemples ???

I evidentment ,si algun dia interessa vendre l ‘agressió física o pot ser la encara mes dolorosa agressió psicològica i moral que pateixen molts homes per dones dolentes , egoistes , dominants i altres adjectius , que també les hi ha , eh ! també les hi ha i tots sabeu que es cert.

Perquè no s’ en parla mai d’ això.???? Perquè no interessa mes que el mon del sexe dèbil ???....fixeu-vos que fins tot la denominació es espantosa “sexe “ i dèbil”. Jo torno a insistir i amb això acabo avui , que cal reivindicar , lluitar , parlar i propagar entre tots un no a qualsevol tipus de violència ,però NO solament contra les dones – que també- si no contra les persones....EN GENERAL Si no o fem així solament aconseguirem tapar un forat destapant-ne un altre o entrar en una inutil guerra de gossos i gats.

Comentaris | 0 RetroenllaçOs