Una nova aventura

Som a les acaballes del curs escolar. Queda un darrer mes, però els xiquets i xiquetes ja respiren aires de vacances. Les escoles estan duent a terme les respectives festes de l’escola. Són moments d’alegria per tothom, però per uns, pels que acaben el període de l’ensenyament primari i es preparen per entrar a un nou cicle com és el de l’ensenyament secundari, els seus sentiments són un aiguabarreig de tristor i alegria. Alguns es retrobaran en els seus instituts, d’altres se separaran, però ben segur que el record i l’amistat de tots aquests anys no s’esborraran. Una nova aventura comença per a totes i tots ells. Nous amics, acompanyats d’antics amics. La vida segueix i segur que la viuran amb plenitud. A tots ells, els alumnes de sisè de l’escola Enxaneta que acaben aquest any 2012, els dedico aquest petit homenatge. Amb un agraïment a tots els mestres i les mestres que els han acompanyat en aquest trajecte.

Quant a JOSEP MARIA

Un que passa per aquí i s'hi queda una estona, sense saber si per gaire temps. M'agrada conversar i escriure, encara que sóc conscient que mai no guanyaré un premi nobel de literatura o un premi pulitzer. Tan sols voldria que l'estona que passis aquí amb mi sigui una estona agradable i que somriguem plegats o t'arrenqui algun noble sentiment.
Aquesta entrada ha esta publicada en General, Personal, Valls. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.