La Colla Joves Xiquets de Valls a Manacor

La CJXV ha estat a Manacor aquest cap de setmana. Feia 76 anys que hi havia estat la colla Nova dels Xiquets de Valls, concretament a Palma. La Nova va ser la primera colla que va actuar fora dels dominis del Principat de Catalunya. Ara la Joves hi ha anat convidada pels Al·lots de Llevant, uns amfitrions com mai no havíem trobat. A nivell personal recordaré sempre aquesta sortida perquè ha estat on s’ha estrenat a plaça la meva filla Xènia. Concretament en un quatre de set amb el pilar, castell que no havia assajat mai, però se n’ha sortit prou bé. Penjo tres pel·lícules per qui tingui ganes de visionar-les.

Si els voleu visionar directament al you tube els trobareu a: http://www.youtube.com/xiquetsdevalls

Quant a JOSEP MARIA

Un que passa per aquí i s'hi queda una estona, sense saber si per gaire temps. M'agrada conversar i escriure, encara que sóc conscient que mai no guanyaré un premi nobel de literatura o un premi pulitzer. Tan sols voldria que l'estona que passis aquí amb mi sigui una estona agradable i que somriguem plegats o t'arrenqui algun noble sentiment.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: La Colla Joves Xiquets de Valls a Manacor

  1. Laura Climent diu:

    quina gràcia veure la Xènia pujant i amb un quatre amb pilar! ja li pots dir de part meva que molt bé! :) petons per toots.