Seguirem

Avui no afegiré gaires paraules. Només penjo un vídeo de l’avançada del nou disc del grup valencià OBRINT PAS. Un disc que es titula “CORATGE”. La Cançó del vídeo està dedicada a Mavi Dolç, amiga del grup i del professor Carles Solà. Va morir sobtadament fa uns dos anys. Era activista valenciana i doctora en filologia catalana. La música és plenament la que ha caracteritzat al grup i la lletra expressa una actitud que comparteixo plenament. Gratitud, fidelitat, coratge, tossuderia. Valors i virtuts que faig plenament meus. M’agrada que vinguin del País Valencià amb qui malgrat que la majoria prefereixen un polític com Camps, és un país del qual em sento connacional. M’agrada la seva parla i la seva fonètica. Res més. Escolteu-la i decidim si nosaltres també estem disposats a seguir.

Quant a JOSEP MARIA

Un que passa per aquí i s'hi queda una estona, sense saber si per gaire temps. M'agrada conversar i escriure, encara que sóc conscient que mai no guanyaré un premi nobel de literatura o un premi pulitzer. Tan sols voldria que l'estona que passis aquí amb mi sigui una estona agradable i que somriguem plegats o t'arrenqui algun noble sentiment.
Aquesta entrada ha esta publicada en Catalunya. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.