Recomencem

Els amics de Tinet han fet un nou pas en aquest món dels blocs. Sembla que els antics blocs de Tinet han quedat obsolets en la seva forma i en les possibilitats de les seves eines. Ara m’ofereixen un nou espai on penjar les meves dèries i, segons diuen, amb més possibilitats. Doncs bé, m’hi llenço i així aniré experimentant si realment he fet un pas endavant o un pas enrere. Pot ser que sigui jo qui no en sàpiga treure tot el suc d’aquest nou espai, però en tot cas moriré en l’intent. Mentre ho provo, deixaré inactiu el meu antic bloc, encara que seguirà penjat a la xarxa, no fos cas que no me’n sortís amb la modernitat de l’actual. Per si algú vol consultar el vell espai, aquest ha canviat d’adreça i ara el podreu trobar a https://blocs.tinet.cat/lt/blog/el-bloc-den-climent  

No sé massa bé si aquest canvi suposarà un nou enfocament del meu bloc. No m’agrada planificar massa en aquest sentit, prefereixo deixar-me portar. De moment, però, he canviat el títol del bloc, despersonalitzant-lo una mica. Voldria que llegíssiu el que hi escriuré sense tenir massa en compte qui l’escriu, sinó més aviat què s’hi diu. Espero que sabreu ser indulgents amb les meves mancances.

Així, doncs, pit i amunt.

Quant a JOSEP MARIA

Un que passa per aquí i s'hi queda una estona, sense saber si per gaire temps. M'agrada conversar i escriure, encara que sóc conscient que mai no guanyaré un premi nobel de literatura o un premi pulitzer. Tan sols voldria que l'estona que passis aquí amb mi sigui una estona agradable i que somriguem plegats o t'arrenqui algun noble sentiment.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.