Modificatius de crèdit_febrer_ març

El de febrer

modificatiu de credit núm 5

I el del ple de març

MOd. crèdit n. 8

(tots dos aprovats amb el vot del grup mpal d’ICV-EUiA en contra)

Els pressupostos marquen prioritats i de vegades els modificatius les poden matisar, modificar… per exemple, la prioritat que se’n desprèn d’aquest modificatiu la podem cercar a partir de la subvenció més elevada, que és una de 50.000 a l’agrupació d’associacions de la setmana santa.

 

Quant a Arga Sentis Maté

Vaig néixer a Tarragona, l'any 1964. Tinc un fill i una filla. Vaig estudiar filologia i treballo al Centre de Normalització Lingüística de Tarragona. Sóc d'esquerres, ecologista i feminista, milito a ICV i des del del 2011 sóc regidora per ICV-EUiA a l'Ajuntament de la meva ciutat.
Aquesta entrada ha esta publicada en Coses de l'Ajuntament, El pressupost. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *