Benvinguts a “A Carn!”

A Carn! canvia de format i trasllada la seva seu digital a un nou bloc.  Els avantatges que suposa estar allotjat a Tinet (una marca tarragonina), són molts i són els que, al final, ens han fet decidir. Mantenim el domini acarn.cat, però la configuració del bloc ens permet un manteniment més optim, amb més aplicacions i una estructura més senzilla i, per tant, més a l’abast de tothom.

Des d’aquí, anirem penjant puntualment totes les edicions que vagin apareixent de la nostra revista electrònica. A la pestanya “Números“, podeu trobar tots els números d’A Carn! que han aparegut, amb la corresponent portada i versió en castellà, visionables i descarregables, ordenats des del primer (a sota de tot) al darrer en aparèixer publicat (al davant). Si voleu consultar els sumaris dels números apareguts, i/o la base de dades bibliogràfica que anem atresorant amb les citacions i recensions de cada número d’A Carn!, la vostra pestanya és: “Bibliografia A Carn!“. A “Víctimes de 1811“, mantenim el llistat dels tarragonins morts durant el setge napoleònic de maig-juny de 1811. A “Lliberalitzem la Reproducció documental!” hem situat la nostra campanya per aconseguir que els responsables dels centres documentals permetin i liberalitzin la fotografia digital particular de documents públics, una aspiració justa dels investigadors d’Història, als quals A Carn! fa costat amb aquesta campanya d’adhesions. A “La revista (Sumaris)“, donem quatre dades sobre la nostra publicació digital, i al final hi afegim un enllaç amb els sumaris de tots els números apareguts; a “La Nova Història Millitar“, l’esperit historiogràfic que ens mou.

La funció principal del propi bloc és la d’admetre i gestionar els missatges dels internautes, i disposar-los de manera que tothom pugui llegir-los. Amb tot, per a les consultes al director, seguim mantenint el mateix correu electrònic: manelguell@acarn.cat.

 

Publicat dins de General | Etiquetat com a | Feu un comentari