TALLEM LA 340 EL PROPER DISSABTE 19/03

Aquest arxiu explica molt be  perque  les autopistes indirectament influeixent en la mort de ciclistes

Sabem que el incivisme i la imprudencia son tambè causes, pero a menys trafic per carretera més seguretat per tos plegats, especialment per els més febles.els ciclistes,

 

Som molts aquells que hem patit accidents i em deixat la pell a l’asfalt

Recordem companys la mort de Manuel Maya, també a les hores vam tallar la carretera de Valls i va ser un exit de participació de tots els estaments.

 

Ens farem escoltar

 

Quant a pcbp

La Penya Ciclista Baix Penedès és una entitat sense anim de lucre on ja tenim una història de més de 25 anys, sempre relacionat amb les sortides amb bicicleta majoritàriament de cicloturisme. Les nostres sortides son per les comarques del Penedès, Garraf, Tarragonès, Alt Camp i l’Anoia. Tenim ciclistes tant en la modalitat de carretera com en btt. Tots els diumenges a la Plaça Nova del Vendrell hi ha diversos grups que iniciaran la sortida amb parada per esmorzar. A part de fer cicloturisme, també puntualment realitzem excursions per a conèixer altres indrets de Catalunya, però sempre amb la companyia de la bicicleta. Actualment organitzem la Cursa Social Baix Penedès, que és una cursa de competició per carretera que es fa pel mes de febrer.
Aquesta entrada ha esta publicada en General, Manifestacio. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.