VI SOCIAL BAIX PENEDÈS

VI SOCIAL BAIX PENEDÈS
26 FEB 2016

El Domingo día 21 de febrero se a celebrado la Vl edición, de la cursa social Baix Penedès, con una participación de 158 corredores, La carrera tiene un total de 77 km..con una subida al coll de Santa Cristina de tercera categoría a 21 km.de meta, A las 10 se a dado la salida a la carrera con un ritmo alto los corredores se lo tomaron es serio. En la tercera vuelta a la subida al Puerto, se escaparon 5 corredores hasta la cima en la cual. Se impuso el ganador de la cursa del Año anterior Juan.Font.. La bajada de la Juncosa muy Rápida los corredores alcanzaron velocidades de vértigo casi 90 km por hora.. Los últimos 6 kilómetros hasta la meta del Vendrell volaban los corredores todos intentando cojer una buena posición en la entrada a la población del Vendrell con curvas. Izquierda y Derecha para encarar la meta con una Ajustada Victoria del Corredor del equipo RCB..Motor .José. Madrigal por delante de su compañero de equipo Jaime Cebrian y Marc Guerra del equipo TREK.Sabadell. Pramac

Quant a pcbp

La Penya Ciclista Baix Penedès és una entitat sense anim de lucre on ja tenim una història de més de 25 anys, sempre relacionat amb les sortides amb bicicleta majoritàriament de cicloturisme. Les nostres sortides son per les comarques del Penedès, Garraf, Tarragonès, Alt Camp i l’Anoia. Tenim ciclistes tant en la modalitat de carretera com en btt. Tots els diumenges a la Plaça Nova del Vendrell hi ha diversos grups que iniciaran la sortida amb parada per esmorzar. A part de fer cicloturisme, també puntualment realitzem excursions per a conèixer altres indrets de Catalunya, però sempre amb la companyia de la bicicleta. Actualment organitzem la Cursa Social Baix Penedès, que és una cursa de competició per carretera que es fa pel mes de febrer.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.